Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε για τη φετινή χρονιά προκλήσεων και εξήγησε το αυτονόητο στα γενέθλιά της

Πατούλια Κατερίνα
Η Τατιάνα Μπλάτνικ μίλησε για τη φετινή χρονιά προκλήσεων και εξήγησε το αυτονόητο στα γενέθλιά της
NDP Photo Agency

«Μετά από χρόνια ασυνέπειας με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανη φέτος είναι να είμαι συνεπής και να βλέπω αλλαγές στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα», είπε η Τατιάνα Μπλάτνικ λίγους μήνες μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ.

Στις 19 Απριλίου 2024 ήρθε η ανακοίνωση του διαζυγίου της Τατιάνας Μπλάτνικ και του Νικόλαου Γλύξμπουργκ και σήμερα, τέσσερις μήνες μετά, η Τατιάνα γιορτάζει τα πρώτα της γενέθλια ως sigle πια, σβήνοντας 44 κεράκια στην τούρτα της.

Το μήνυμα της Τατιάνας για την χρονιά προκλήσεων και αλλαγών

Στο ξημέρωμα των 44ων γενεθλιών της, η Τατιάνα δεν έκρυψε το χαμόγελό της εξηγώντας:

«Χαίρομαι που επέστρεψα στο στρωματάκι μου.

Η πειθαρχία είναι ελευθερία. Ήταν μια χρονιά αλλαγών, μια χρονιά προκλήσεων και αυτό ταυτόχρονα σημαίνει ευκαιρίες για ανάπτυξη, τις οποίες αγκάλιασα λόγω της δουλειάς και της ομάδας με την οποία περιβάλλω τον εαυτό μου.

Ωστόσο, ξέχασα ένα πράγμα: ναι, κατάφερα να παραμείνω συνεπής με την άσκησή μου, πειθαρχημένη στη ρουτίνα μου, πιστή στον λόγο μου, ολοκληρώνοντας έργα αλλά αυτό που ξέχασα όσο περνούσε ο καιρός - ήταν τα όριά μου και ότι το "νέο εγώ μου" χρειαζόταν χρόνο για την επεξεργασία και την απορρόφηση των αλλαγών. Άρχισα να ακούω όλους τους άλλους αυτές τις τελευταίες εβδομάδες και όχι το ένστικτό μου και επέστρεψα νιώθοντας κουρασμένη εξαιτίας αυτού.

Αυτό που μερικοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν είναι ότι η πειθαρχία ΕΙΝΑΙ ελευθερία. Από εκεί μπορείς να κάνεις τα όνειρα πραγματικότητα.

Ακόμα και το να εμφανιστείς για 30 λεπτά και να κάνεις διατάσεις, σημαίνει ότι μπορείς να εμπιστευτείς τον εαυτό σου. Εάν λες ότι πρόκειται να κάνεις κάτι για τον εαυτό σου, κάντο. Αν όχι, σταματάς να εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και είσαι το μόνο άτομο που δεν πρέπει να απογοητεύσεις.

Μετά από χρόνια ασυνέπειας με τον εαυτό μου, αυτό για το οποίο είμαι πιο περήφανη φέτος είναι να είμαι συνεπής και να βλέπω αλλαγές στο μυαλό, το σώμα και το πνεύμα. Είναι η συνέπεια που φέρνει την αλλαγή.

Σήμερα, απλά επιστρέφοντας σε μένα, το χαμόγελό μου επέστρεψε.

Μόνο εσύ ο ίδιος ξέρεις τι ανάβει τη σπίθα της ψυχής σου για μένα είναι απλό - νιώθω υγιής, παθιασμένη και έχοντας βρει τον σκοπό μου

(Και ανυπομονώ να επιστρέψω στους "ανθρώπους μου") #movementismedicine #mentalhealthmatters #happytati», έγραψε η Τατιάνα.

Η πρώτη ανάρτηση της Tatiana Blatnik μετά το διαζύγιο είχε ένα σημαντικό μήνυμα και ένα «ευχαριστώ»

https://www.instagram.com/p/C_I1yaTth-K/

Μετά τον χωρισμό από τον Νικόλαο, η Τατιάνα αποφάσισε να παραμείνει στην Ελλάδα, την οποία αυτά τα χρόνια έχει αγαπήσει.

Μιλώντας στον Άρη Καβατζίκη και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» η Τατιάνα Μπλάτνικ είχε αναφέρει για τη ζωή στην Ελλάδα:

«Μετά από οκτώ χρονιά που ζω εδώ, είναι η πρώτη φορά που πιστεύω πως η Ελλάδα είναι πραγματικά το σπίτι μου». Απολαμβάνω τα απλά πράγματα στη Ελλάδα, όπως το να πάω στο μανάβικο το οποίο αγαπώ γιατί μαγειρεύω.

Μου πήρε πολύ καιρό να συνηθίσω να τρώω αργά βραδινό στην Ελλάδα, αλλά τώρα έχω προσαρμοστεί στα περισσότερα πράγματα.

Μαγειρεύω, καθαρίζω, ξεφλουδίζω καρότα και πατάτες, βγάζω βόλτα το σκύλο, περπατάω στη φύση, μεριμνώ για τα υδραυλικά που δεν δουλεύουν όπως όλοι. Εάν θεωρούσα ότι είμαι όμορφη, ευκατάστατη, πριγκίπισσα και ότι όλα είναι τέλεια, δεν θα καθόμουν εδώ να συζητάω για όλα αυτά τα θέματα».

https://www.instagram.com/p/C72KbTNxmKA/

Από τη μεριά του, ο Νικόλαος συνεχίζει να ασχολείται με τη φωτογραφία και πρόσφατα πραγματοποίησε μια ακόμα έκθεση στην Ethan Cohen Gallery.

Η οικογένεια Γλύξμπουργκ κοινοποίησε την είδηση του χωρισμού του Νικόλαου στα μίντια με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Νικόλαος και η Τατιάνα μετά από δεκατέσσερα χρόνια κοινής ζωής αποφάσισαν να προχωρήσουν στη λύση του γάμου τους. Και οι δύο εκφράζουν την δυσκολία της απόφασης αυτής, τη βαθιά εκτίμηση και σεβασμό που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και την αγάπη με την όποια πορεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Οι ίδιες αξίες σεβασμού και κατανόησης θα αποτελέσουν και τη βάση της σχέσης τους στο μέλλον, μια σχέση βαθιάς και ειλικρινούς φιλίας. Θα συνεχίσουν να ζουν και να δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα, τον τόπο που και οι δύο αισθάνονται σπίτι τους. Η οικογένεια θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό τους. Ευχαριστούμε πολύ για τον σεβασμό και τη διακριτικότητά σας. Γραφείο πρώην βασιλικής οικογένειας της Ελλάδος».

Τατιάνα Μπλάτνικ - Νικόλαος: Πλάνα από το πολυτελές σπίτι στο Καστρί όπου έμενε το πρώην ζευγάρι

Η Τατιάνα γνώρισε τον Νικόλαο, το 2003 στο Γκστάαντ της Ελβετίας. Ο αρραβώνας του ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα στις 28 Δεκεμβρίου 2009 από το γραφείο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου στο Λονδίνο.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις Σπέτσες, στις 25 Αυγούστου 2010.