Ποια χώρα αγαπά πλέον το κατσικίσιο κρέας;
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Πλέον οι Άγγλοι λένε όχι στο χοιρινό και το μοσχάρι.
Μπορεί στην Ελλάδα το κατσικάκι γάλακτος και τα παΪδάκια να δίνουν και να παίρνουν στο Κυριακάτικο τραπέζι, αλλά στην Αγγλία εδώ και χρόνια σνόμπαραν το κρέας από τις κατσίκες και προτιμούσαν μόνο το χοιρινό και το μοσχαρίσιο.
Πλέον όμως οι χασάπηδες της γηραιάς Αλβιόνας έχουν παρατηρήσει ότι το εν λόγω κρέας κερδίζει ολοένα και περισσότερα στις προτιμήσεις του καταναλωτικού κοινού, αναδεικνύοντας το κατσίκι ως το απόλυτο trend της τοπικής κουζίνας. Και επειδή οι παραγωγοί στη χώρα δεν μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες της ζήτησης του λαού, οι εισαγωγές έχουν αυξηθεί πολύ. Τυχόν κτηνοτρόφοι που διαβάζετε το κείμενο αυτό κοιτάξτε πως μπορείτε να δώσετε και εσείς τα κατσικάκια γάλακτος στο Λονδίνο γιατί κάθε ευκαιρία δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη στα χρόνια της κρίσης.