Καυτερές κόκκινες πιπερίτσες
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Η κόκκινη πιπεριά -γνωστή και ως τσίλι- χαρακτηρίζεται από την καυτερή γεύση και την οξύτητα της. Καταφέρνει και σε καίει και στο στόμα αλλά και στο λαιμό. Αλλά αυτή η πικάντικη, καυτερή γεύση της είναι αυτή που την κάνει να γίνεται τόσο εθιστική και να έχει τόσους οπαδούς.
Τις κόκκινες πιπερίτσες τις προμηθευόμαστε από την Ινδία, το Πακιστάν αλλά και την Κίνα, οι οποίοι είναι και οι μεγαλύτεροι παραγωγοί.
Related
Bloggers
01
10