Γευστικόs σολωμός από τον διάσημο chef Aiden Byrne
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Γευστικόs σολωμός από τον διάσημο chef Aiden Byrne
Ο πολυβραβευμένος Άγγλος σεφ και εστιάτορας Aiden Byrne, με εμφανίσεις στις περισσότερες εκπομπές μαγειρικής την Βρετανίας , είναι ο ιδανικός να μας συμβουλέψει για το πώς θα ετοιμάσουμε τον τέλειο ψητό σολομό. Ο σολομός θα πρέπει να μαγειρεύετε χωρίς κόκαλα. Την επόμενη φορά που θα πάτε στον ιχθυοπώλη σας ζητήστε του να σας τον καθαρίσει για εσάς, γλιτώνοντας μία μπελαλίδικη διαδικασία. Για να ενισχύσετε τις γεύσεις του σολομού σας, γεμίστε τον με αρωματικά βότανα πριν τον βάλετε για ψήσιμο. Ο καλύτερος τρόπος σερβιρίσματος για σολομό είναι να του βγάλετε την πέτσα του με ένα μαχαίρι χωρίς τραχύ επιφάνεια, όσο ακόμα είναι ζεστός, αρχίζοντας από το πάνω μέρος του ψαριού προς την ουρά