Η σωστή θερμοκρασία του κρέατος για το τέλειο ψήσιμο από τον Gordon Ramsay
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Η σωστή θερμοκρασία του κρέατος για το τέλειο ψήσιμο από τον Gordon Ramsay
Το τέλειο μυστικό, για να έχετε πάντα σωστά ψημένο κρέας, κατά τον Gordon Ramsay, είναι να μαγειρεύετε πάντα το κρέας σας σε θερμοκρασία δωματίου. Δεν έχει σημασία αν το κρέας θα γίνει ψητό ή τηγανητό, μαγειρεύοντας το σε θερμοκρασία 25 βαθμών, θα γίνει ζουμερό όσο πρέπει και ψηθεί ομοιόμορφα.
Related
Bloggers
01
10