Ο καλύτερος τρόπος για να εκμεταλλευθείτε το κρασί που περισσεύει
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Τις βραδιές που καλείται φίλους για κρασί και τυριά πάντα έχετε πάρει παραπάνω μπουκάλια και τα ανοίγετε για να δοκιμάσετε απ'όλα με αποτέλεσμα να τα αχρηστεύετε γιατί μετά τα κρασιά δεν έχουν ίδια γεύση. Δεν χρειάζεται όμως να πετάξετε τα μπουκάλια αυτά καθώς μπορείτε να κάνετε το περιεχόμενο τους παγάκια και να το ξεπαγώνετε για να το χρησιμοποιείτε στη μαγειρική όταν σβήνετε ένα φαγητό ή όταν κάποια συνταγή το απαιτεί.
Related
Bloggers
01
10