Το αλάτι και ο Gordon Ramsay
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Ένα από τα πιο κύρια συστατικά της διατροφής μας είναι το αλάτι. Χωρίς αυτό τα φαγητά μας δεν έχουν καμία νοστιμιά. Αλλά το κατά πόσο το χρησιμοποιούμε σωστά είναι ένα από τα πιο σοβαρά ερωτήματα που πρέπει να θέσουμε στον εαυτό μας. Όσο πιο λίγο τόσο το καλύτερο μας λένε οι ειδικοί και chef όπως ο Gordon Ramsay μας συμβουλεύουν να μην βάζουμε αλάτι στο φαγητό μας όταν είναι ήδη έτοιμο. Ο διάσημος chef μας εξηγεί ότι όταν αλατίζουμε το φαγητό μας λίγο πριν το φάμε καταλήγουμε πάντα να βάζουμε περισσότερη ποσότητα από όσο μας επιτρέπεται. Δοκιμάστε πάντα να βάζετε το αλάτι στην αρχή της ετοιμασίας του γεύματός σας, έτσι η γεύση θα αφομοιωθεί καλύτερα στο φαγητό και δεν θα χρειάζεστε μεγαλύτερη ποσότητα για να είναι νόστιμο.