Balsamico: αξιοποιείστε αυτό που έχετε στο ντουλάπι

Balsamico: αξιοποιείστε αυτό που έχετε στο ντουλάπι

Αν έχετε λίγη εμπειρία στην κουζίνα, θα γνωρίζετε πως ένα παλαιωμένο balsamico είναι μια «επένδυση» που δεν θα μετανιώσετε. Όμως, αν το budget σας δεν το επιτρέπει σε αυτή τη φάση, υπάρχει ένας τρόπος για να βγάλετε την καλύτερη γεύση του balsamico που ήδη έχετε στο ντουλάπι σας: βάλτε το σε ένα κατσαρολάκι και αφήστε το να σιγοβράσει μέχρι η ποσότητά του να μειωθεί αρκετά και να δέσει. Έτσι θα έχετε ένα γλάσο balsamico, με έντονη, βαθιά γεύση- τα υπόλοιπα, είναι θέμα φαντασίας.