Το σωστό τηγάνισμα
ΙΛΙΑΔΑ ΚΛΑΓΚΟΥ
Αν και δεν είμαστε φαν του τηγανίσματος (προσέχουμε για να έχουμε - την γραμμή μας) κάθε ερασιτέχνης της κουζίνας οφείλει να γνωρίζει πως γίνεται το σωστό τηγάνισμα. Δύο είναι τα μυστικά: η θερμοκρασία του καυτού λαδιού να παραμένει σταθερή (να μην την χαμηλώνετε, δηλαδή κατά τη διάρκεια του τηγανίσματος) και, κυρίως, να ρίχνετε μικρές ποσότητες στο τηγάνι γιατί διαφορετικά, η θερμοκρασία πέφτει πολύ και το αποτέλεσμα είναι το φαγητό να βράζει αντί να τηγανίζεται (και να πανιάζει).
Related
Bloggers
01
10