Μπισκότα : Πως να γίνουν τραγανά και λαχταριστά

Μπισκότα : Πως να γίνουν τραγανά και λαχταριστά

Σας αρέσει να φτιάχνετε σπιτικά μπισκότα για εσάς και την οικογένειά σας, αλλά δεν είστε ευχαριστημένες πάντα από το αποτέλεσμα;
Διαβάστε μερικά μικρά μυστικά που θα σας βοηθήσουν να ψήσετε υπέροχα, τραγανά, πεντανόστιμα μπισκότα :

-Για να βγαίνουν όλα τα μπισκότα σας ομοιόμορφα, να σιγουρεύεστε πως όταν τα βάλετε στο ταψί τα έχετε πλάσει περίπου στο ίδιο σχήμα.
-Μην βάζετε επιπλέον αλεύρι από αυτό που αναφέρει η συνταγή που έχετε. Έτσι αποφεύγετε να γίνουν υπερβολικά σκληρά. Επίσης μην ανακατεύετε πολύ το μείγμα αφού προστεθεί το αλεύρι.
-Αφού τα βγάλετε από τον φούρνο, πριν τα μετακινήσετε αφήστε τα λίγα λεπτά να "ξεκουραστούν" και να κρυώσουν ελαφρώς.
-Για να αποφύγετε να τα παραψήσετε, να προτιμάτε την μίνιμουμ προτεινόμενη θερμοκρασία της συνταγής, και να τα παρακολουθείτε στενά, ειδικά τα τελευταία λεπτά του ψησίματος.
-Αν αποθηκεύετε τα μπισκότα σας σε γυάλινο βάζο, βάλτε μέσα μια μικρή φέτα ψωμιού, την οποία να αλλάζετε καθημερινά. Τα βοηθά να μην σκληρύνουν γρήγορα.