Για ολόφρεσκιες, νόστιμες σαλάτες
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Το μαρούλι, και γενικά οι πράσινες σαλάτες συντηρούνται και παραμένουν περισσότερο χρονικό διάστημα φρέσκιες αν τις αποθηκεύετε στο ψυγείο σας χωρίς να τις πλύνετε, έτσι ώστε τα φύλλα τους να είναι στεγνά. Πλύντε τις λίγο πριν τις κόψετε για σερβίρισμα.
Επίσης, για ακόμη καλύτερο και γευστικότερο αποτέλεσμα, όταν τις ανακατεύετε και τις σερβίρετε, ποτέ μην χρησιμοποιείτε μεταλικά μπωλ. Μόνο ξυλινα, γυάλινα ή πορσελάνινα.
Related
Bloggers
01
10