Ξεζουμίξτε τα μπαχαρικά σας
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Αν θέλετε το τζίντζερ σας φρέσκο και γευστικό, φροντίστε να το τρίβετε στο γουδί λίγο πριν το βάλετε στο φαγητό σας. Έτσι θα παραμείνει φρέσκο και η γεύση του θα είναι έντονη στο φαγητό σας.
Για ακόμα πιο έντονες γεύσεις στα φαγητά σας φροντίστε να τα τσιγαρίζετε μαζί με το κρεμμύδι ή το σκόρδο και όχι να τα βάζετε στο τέλος του μαγειρέματος. Έτσι θα αφήσετε τις γεύσεις τους να βγουν και να μοσχομυρίσει το σπίτι σας.
Related
Bloggers
01
10