Για τραγανά κεφτεδάκια!
ΘΥΜΙΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ
Πως να γίνονται τα κεφτεδάκια σας τραγανά και νόστιμα
Ένα από τα πλέον αγαπημένα φαγητά όλων των Ελλήνων, είναι οι κεφτέδες - ειδικά όταν συνοδεύονται από σπιτικές τηγανιτές πατάτες.
Υπάρχονυ όμως φορές που δεν βγαίνουν όσο "κρουστοί" και τραγανοί θέλουμε. Πως θα το πετύχετε;
Περάστε πρώτα το κεφτεδάκι από ένα μπολάκι όπου θα έχετε βάλει ελαφρά χτυπημένο ασπράδι και μετά κυλίστε το λίγο σε τριμμένη φρυγανιά.
Related
Bloggers
01
10