Κάντε την τέλεια σάλτσα πέστο
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Αν θέλετε η σάλτσα πέστο σας να είναι γευστική και να μοσχομυρίζει φρεσκάδα, μην την ζεσταίνετε ποτέ στη φωτιά. Ο βασιλικός θα μαυρίσει, θα χαθεί η πλούσια γεύση του και η σάλτσα σας θα μαυρίσει.
Πάντα σερβίρετε το πέστο σε θερμοκρασία δωματίου. Πάντα να χρησιμοποιείτε φρέσκο βασιλικό, ο αποξηραμένος βασιλικός κάνει μόνο για τα μαγειρευτά φαγητά σας.
Αν το πέστο σας καταλήξει να μην έχει την γεύση που περιμένατε, απλά ρίχτε του ¼ κουταλάκι του γλυκού ξύδι βαλσάμικο και ανακατέψτε. Το πέστο σας θα πάρι άλλη γεύση.
Απολαύστε τη Σαρακοστή στα Carrefour
Related
Bloggers
01
10