Μερικά πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το ελαιόλαδο
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Το ελαφρύ ελαιόλαδο, ονομάζεται «ελαφρύ» λόγω του απαλού πράσινου χρώματος του και της ήπιας γεύσης του. Χρησιμοποιείται περισσότερο από τις άλλες ποικιλίες στο τηγάνισμα σε υψηλές θερμοκρασίες και δεν έχει λιγότερα λιπαρά από άλλα λάδια.
Το παρθένο ελαιόλαδο χρησιμοποιείται καλύτερα σε μη μαγειρεμένα φαγητά όπως οι μαρινάδες και οι σαλάτες.
Αποθήκευσε το λάδι σας σε στεγνό και σκιερό μέρος. Διατηρείται για 6 μήνες και αν το βάλετε στο ψυγείο διατηρείται για ένα ακόμη χρόνο.
Related
Bloggers
01
10