Αν είσαι μακαρονού, τότε πρέπει να δοκιμάσεις αυτή την τόσο ιδιαίτερη συνταγή
ΕΡΜΙΟΝΗ ΣΑΡΡΗ
Η ζωή χωρίς ζυμαρικά θα ήταν μονότονη και άχρωμη. Και μπορεί η κλασσική συνταγή της ελληνίδας γιαγιάς να ορίζει μακαρόνια με κόκκινη σάλτσα πάνω στο κυριακάτικο τραπέζι, οι συνταγές όμως εκτός και εντός Ιταλίας είναι απλά απεριόριστες.
Πώς θα σου φαινόταν να έτρωγες ζυμαρικά με… ρεβίθια; Πριν ξεκινήσεις τα όχι και τα μη, σου ζητάμε να το δοκιμάσεις. Πραγματικά, η συνταγή αυτή είναι αξεπέραστη.
Υλικά:
350 γραμμάρια kale
2 μεγάλες σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
Λίγο θρυμματισμένο κόκκινο πιπέρι
1/3 του φλιτζανιού έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 φλιτζάνια στραγγισμένα μαγειρεμένα ρεβίθια
1 πακέτο λινγκουίνι
1/2 κούπα πεκορίνο, φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση:
Αφού βράσεις για 8-10 λεπτά τα μακαρόνια, ρίξε μέσα στην κατσαρόλα τα μαγειρεμένα ρεβίθια. Αφού τα σερβίρεις, τρίψε από πάνω το κόκκινο πιπέρι, το πεκορίνο και τέλος, πρόσθεσε λίγο Kale.
Καλή όρεξη!