Μικρά λαχταριστά τσιζκέικ
ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΤΡΟΜΑΝΟΥ
Μία γρήγορη και πολύ εύκολη συνταγή για ένα από τα πιο αγαπητά γλυκά. Και σε μικρές μερίδες για να μην σας λιγώνει αλλά χωρίς να χάνει την κλασική του γεύση. Είναι μία τέλεια ιδέα για τα παιδικά πάρτι, όταν θέλετε νόστιμα γλυκά σε μικρές ποσότητες.
Υλικά
24 μικρές γκοφρέτες
3 πακέτα τυρί κρέμα
1 κούπα λευκή ζάχαρη
1 κουτ. γλυκού απόσταγμα βανίλιας
¼ κουτ. γλυκού μοσχοκάρυδο σε σκόνη
Μαρμελάδα βύσσινο για το σερβίρισμα
Εκτέλεση
1.Προθερμένετε το φούρνο σους 160 βαθμούς. Βουτυρώστε 24 θήκες για μάφιν. Θρυμματίστε μία γκοφρέτα στον πάτο κάθε βάσης.
Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε το τυρί κρέμα με την ζάχαρη μέχρι να γίνουν απαλή ομοιόμορφη μους. Χτυπήστε ένα-ένα τα αβγά και στη συνέχεια προσθέστε το μοσχοκάρυδο και την βανίλια. Βάλτε το μείγμα μέσα σε κάθε θήκη μάφιν.
3.Ψήστε για 20 λεπτά μέχρι να σταθεροποιηθεί το μείγμα. Τα βγάζετε από το φούρνο και τα αφήνετε να κρυώσουν. Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρετε αφού πρώτα τα γαρνίρετε με μαρμελάδα βύσσινο.
Μάιος! Μήνας για Smart Buying στα Carrefour!