Chips γλυκοπατάτας από τον Γιώργο Τσούλη
QUEEN.GR
Πανεύκολα και τραγανά πατατάκια που θα σας λύσουν τα χέρια.
#tsoulotip: 1. Βάζουμε τις πατάτες σε πάγο για να γίνουν ακόμα πιο τραγανες όταν τις τηγανίσουμε. 2. Προσοχή να μην κολλήσουν οι πατάτες μεταξύ τους όταν τηγανίζουμε. 3. Το ηλιέλαιο πρέπει να φτάσει τους 180°C για να τηγανίσουμε.
ΥΛΙΚΑ
1 μεγάλη γλυκοπατάτα, χωρίς τη φλούδα
Παγάκια
Αλάτι
Ηλιέλαιο, για το τηγάνισμα
Δες τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10