Σου κρακελέ
QUEEN.GR
Ανανεώθηκε:
Παραδοσιακό γαλλικό γλύκισμα που θα γλείφετε τα δάχτυλά σας!
#tsoulotip: 1. Βγάζουμε τις ζύμες μπισκότου από το ψυγείο όταν θα τις κόψουμε, για να μη λιώσουν. 2. Τα σου πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν
ΥΛΙΚΑ
Για τη ζύμη μπισκότου:
70 γρ. ζάχαρη, καστανή
65 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
60 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
8 γρ. κακάο
Διάβασε τη συνέχεια στο giorgostsoulis.com
Related
Bloggers
01
10