Η καλύτερη συνταγή για κρέπες σοκολάτας
Απίστευτη γεύση σε λίγα βήματα.
Πανεύκολες αλλά και απίστευτα νόστιμες, αυτές οι κρέπες σοκολάτας θα γίνουν η αγαπημένη σας συντροφιά τα Σαββατοκύριακα (και όχι μόνο δηλαδή), καθώς είναι ιδανικές για ένα λαχταριστό, χαλαρό πρωινό. Γίνονται μέσα σε ελάχιστα λεπτά, με πολύ βασικά υλικά και είναι απλά υπέροχες.
Υλικά (4-5 κρέπες)
100γρ. αλεύρι
2 κ.σ. κακάο
1 πρέζα αλάτι
1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
300ml γάλα
Εκτέλεση
1. Βάζετε σε ένα μπολ το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι και ανακατεύετε καλά μέχρι να ενωθούν.
2. Προσθέτετε το χτυπημένο αυγό χτυπώντας καλά και τέλος ρίχνετε σιγά-σιγά το γάλα και ανακατεύετε μέχρι να γίνει ένας μαλακός χυλός. Αφήνετε το μείγμα να σταθεί για 20 λεπτά στο ψυγείο.
3. Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνετε μια κουταλιά από το μείγμα, χρησιμοποιώντας μια μεγάλη κουτάλα.
4. Αφήνετε να ψηθεί για περίπου 1 λεπτό, την γυρίζετε από την άλλη πλευρά με μια σπάτουλα και ψήνετε για άλλο 1 λεπτό.
5. Βάζετε τη κρέπα σε πιάτο και συνεχίζετε με το υπόλοιπο μείγμα μέχρι να τελειώσει.
6. Γεμίζετε τις κρέπες με μερέντα ή όποια άλλη γλυκιά γέμιση σας αρέσει, και τις σερβίρετε.