Άκης Πετρετζίκης: Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, καραμελωμένα αμύγδαλα και πέστο δυόσμου

Άκης Πετρετζίκης: Σαλάτα με ψητά ροδάκινα, καραμελωμένα αμύγδαλα και πέστο δυόσμου

Η κατάλληλη συνταγή για να ξεφύγεις από τις γνωστές και βαρετές σαλάτες. 

Ο Άκης Πετρετζίκης δημιουργεί μία άκρως καλοκαιρινή σαλάτα με βασικό υλικό εκτός από τα ροδάκινα, το πέστο δυόσμου που δίνει μία ξεχωριστή φρεσκάδα στο πιάτο, που μπορεί να λειτουργήσει ως συνοδευτικό και ως κυρίως γεύμα.

Θα χρειαστείς αρχικά για το πέστο:

150 γρ. ελαιόλαδο

1/2 σκ. σκόρδο

70 γρ. κάσιους, ψημένα και αλατισμένα

πιπέρι

30 γρ. φύλλα δυόσμου

30 γρ. φύλλα βασιλικού

80 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη

αλάτι

Διάβασε την πλήρη συνταγή στο akispetretzikis.com