Καυτερές πατάτες από την Ισπανία
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΙΟΥΛΗΣ
Καυτερές πατάτες φούρνου για όσους αντέχουν τις έντονες γεύσεις που μπορούν να αναδείξουν τη γεύση κρεάτων όπως τα πουλερικά.
Υλικά
500 γρ. πατάτες
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές πάπρικα
2 κουταλιές σκόνη τσίλι
1 κουταλιά τριμμένο κύμινο
1 κουταλιά αλάτι
1 κουταλιά ψιλοκομμένος μαϊντανός
Εκτέλεση
1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Καθαρίστε τις πατάτες και χοντροκόψτε σε δύο μέρη και ρίξτε τες σε ένα polybag.
3. Ρίξτε μέσα όλα τα υπόλοιπα υλικά και κλείστε το polybag.
4. Ανακατέψτε και αφήστε για μερικά λεπτά.
5. Ρίξτε τις πατάτες σε ένα ταψί μαζί με τα υγρά του polybag.
6. Ψήστε για 40 περίπου λεπτά, ανακατεύοντας ανά διαστήματα και σερβίρετε.
Related
Bloggers
01
10