Βρήκαμε την πολύχρωμη ολόσωμη φόρμα της Τζένης Θεωνά: Είναι η τέλεια επιλογή για πρωινή βάφτιση

Βρήκαμε την πολύχρωμη ολόσωμη φόρμα της Τζένης Θεωνά: Είναι η τέλεια επιλογή για πρωινή βάφτιση

Η πιο πρωτότυπη πρόταση για ένα πρωινό κάλεσμα.

Η Τζένη Θεωνά μοιάζει σαν την κρυμμένη χαρά που έλειπε από την ελληνική τηλέοραση. Όμορφη, έξυπνη, με χιούμορ και αυθορμητισμό που θα ζήλευαν πολλές παρουσιάστριες έχει αναλάβει με μεγάλη επιτυχία την εκπομπή Μαμά -δες στην ΕΡΤ1, η οποία μας καρτάει και πάλι παρέα τα Σαββατοκύριακα μέσα από τη συχνότητα της κρατικής τηλεόρασης. Η Τζένη γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα των μαμάδων και κάνει συνήθως απολαυστικές συζητήσεις με τους καλεσμένους και τις καλεσμένες της εκπομπής της, ενώ συνηθίζει να κλείνει το κάθε επεισόδιο σαν άλλη Μαρία Αλιφέρη με ένα «σας αγαπώ».

Σοφία Καρβέλα: Η λευκή τζιν φούστα έχει πάρει ήδη θέση στα summer looks της

https://www.instagram.com/p/C5UASVrs3W8/

Η ίδια φυσικά είναι και ένα style icon που όλες οι γυναίκες λατρεύουν να παρακολουθούν, γιατί η Τζένη αντικατοπτρίζει στον τρόπο που ντύνεται και τον λαμπερό χαρακτήρα της. Το χρώμα, τα ιδιαίτερα υφάσματα, τα τολμηρά σχέδια και τα έντονα μοτίβα είναι τα αγαπημένα της.

jenny_theona-(6).jpg

Με μία ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία γυναίκα μπορεί να πάρει αμέσως έμπνευση και να βάλει με έναν τρόπο το χρώμα στην καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα της, όπως ακριβώς και η Τζένη.

H Τζένη Θεωνά έχει την πιο πρωτότυπη ολόσωμη φόρμα για τα πρωινά καλέσματα.

Ήρθε αυτή η στιγμή του καλοκαιριού, που κάθε Σαββατοκύριακο είναι κλεισμένο και με ένα κάλεσμα. Και οι πρωινές βαφτίσεις είναι συνήθως οι πιο δύσκολες περιστάσεις για να αποφασίσουμε τι θα φορέσουμε. Φόρεμα, παντελόνι, ολόσωμη φόρμα; Σήμερα λέω να πρωτοτυπήσουμε και να επιλέξουμε το τελευταίο. Εννοείται ότι τα φορέματα είναι η πρώτη λύση που έρχεται στο μυαλό μας και οι περισσότερες καλεσμένες θα εμφανιστούν με κάτι αντίστοιχο. Οπότε πάμε να κάνουμε τη διαφορά και να επενδύσουμε σε μια σαλοπέτα. Ναι, καλά άκουσες σε μία σαλοπέτα. Είναι ένα item που έχει ταυτιστεί στο μυαλό των περισσότερων με το casual style, αλλά μπορεί να φορεθεί με κάποιες προϋποθέσεις και σε πιο επίσημες περιστάσεις.

Η Τζένη επέλεξε μία σαλοπέτα σε 70s style με μεγάλη καμπάνα και all over print με μεγάλα λουλούδια σε πορτοκαλί και κίτρινο, την οποία συνδύασε με ένα καλοκαιρινό πουκάμισο με puffy μανίκια από μέσα. Ένα άκρως ρομαντικό και girly σύνολο, που έχει τη retro αισθητική των 70s. Μπορείς να την αποκτήσεις και εσύ από τη νέα συλλογή του Abstract Clothing.

Το πρώτο καλοκαιρινό beach look της Δούκισσας Νομικού είναι γεγονός με ένα μπικίνι έκπληξη

Shop the look: