Λευκό τζιν καμπάνα: Το summer combo της Τατιάνας Μπλάτνικ με sneakers

Λευκό τζιν καμπάνα: Το summer combo της Τατιάνας Μπλάτνικ με sneakers

NDP Photo Agency

Το μόνο τζιν παντελόνι που ταιριάζει σε όλα τα σώματα.

Η Αθήνα είναι μία από τις πιο ερωτεύσιμες πόλεις στον κόσμο και σε αυτό συμφωνεί σίγουρα η Τατιάνα Μπλάτνικ, η οποία επέλεξε να μείνει στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια μαζί με τον πλέον πρώην συζυγό της Νικόλαο Γλύξμπουργκ. Η ίδια βρίσκεται συχνά στο κέντρο της πόλης και πιο συγκεκριμένα στο Κολωνάκι, πότε για να κάνει τις συναντήσεις της και πότε για να κάνει απλώς τη βόλτα και τα ψώνια της. Η Ελλάδα έχει γίνει πια το σπίτι της και η Τατιάνα, που έχει μία ιδιαίτερη σχέση με την ενέργεια γύρω της, φαίνεται πως αντλεί θετική διάθεση από τον αττικό ουρανό και τον λαμπερό ήλιο της χώρας μας.

Αντίο τζιν! 5 καλοκαιρινά casual σύνολα που θα το αντικαταστήσουν

https://www.instagram.com/reel/C7KFIaaNo34/

Ένα αντίστοιχο vibe φαίνεται να αντανακλά και το προσωπικό της στυλ με το ντύσιμό της να στηρίζεται στις φωτεινές, ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και τις bohemian λεπτομέρειες. Η Τατιάνα προτιμά πολύ συχνά το λευκό χρώμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το οποίο φροντίζει να εμπλουτίζει με items σε έντονα χρώματα και basic αξεσουάρ. Αυτή τη φορά έκανε τη βόλτα της με τον Σάκη Τανιμανίδη στην Αθήνα και ο φακός τους απαθανάτισε καθώς απολάμβαναν την παρέα τους.

tatiana_blatnik-(6).jpg

NDP Photo Agency

Λευκό τζιν παντελόνι: Το basic που δεν ήξερες ότι χρειαζόσουν.

Ξέρω ότι μέσα στο καλοκαίρι δεν θέλεις σε καμία περίπτωση να φορέσεις τζιν παντελόνι. Κι, όμως, υπάρχει ένα item που ταιριάζει τέλεια στην καλοκαιρινή σου γκαρνταρόμπα. Το άσπρο τζιν παντελόνι καμπάνα. Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέλεξε ένα σχέδιο με τελείωμα καμπάνα, σε ελαστικό ύφασμα που είναι ιδανικό για τις καλοκαιρινές υψηλές θερμοκρασίες στην πόλη, αφού τα σταθερά τζιν είναι σίγουρα πάρα πολύ βαριά για μία χώρα όπως η Ελλάδα.

tatiana_blatnik-(7).jpg

NDP Photo Agency

tatiana_blatnik-(2).jpg

NDP Photo Agency

Η Τατιάνα συμπλήρωσε το outfit με ένα ανάλαφρο πουκάμισο σε ανοιχτό καρπουζί χρώμα, το οποίο έδεσε χαμηλά στη μέση της με έναν κόμπο. Ολοκλήρωσε το look με ένα ζευγάρι sneakers και μία μεγάλη xross body δερμάτινη cross body τσάντα φορεμένη στον ώμο.

Το λευκό τζιν παντελόνι καμπάνα είναι ένα από τα καλοκαιρινά basics που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου, γιατί μακραίνει τα πόδια και μπορεί να φορεθεί πρωί και βράδυ.

Σίσσυ Χρηστίδου: Λεοπάρ φόρεμα και πουκάμισο; Κι όμως είναι ο συνδυασμός που θα λατρέψεις

Shop the look: