Αντίο τζιν! 5 καλοκαιρινά casual σύνολα που θα το αντικαταστήσουν

Ναταλία Κατσακιώρη
Αντίο τζιν! 5 καλοκαιρινά casual σύνολα που θα το αντικαταστήσουν
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Άνεση και στυλ πάνε μαζί, ακόμα και χωρίς το τζιν σου.

Τζιν το χειμώνα, το φθινόπωρο, την άνοιξη, αλλά τι γίνεται το καλοκαίρι; Είναι το πιο αγαπημένο παντελόνι ανδρών και γυναικών, μικρών και μεγάλων και θα είναι για πάντα. Αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση. Αυτό, όμως, που είναι επίσης αποδεδειγμένο είναι η άβολη πλευρά του κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Γιατί όσο και αν τα αγαπημένα μας brands έχουν προσπαθήσει να δημιουργήσουν για εμάς λεπτά τζιν υφάσματα και προτιμούν το καλοκαίρι να κυκλοφορούν φαρδιά, wide leg παντελόνια, δυστυχώς σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που οι καύσωνες είναι σχεδόν καθημερινό φαινόμενο από τον Ιούνιο, κάτι τέτοιο δεν έχει καμία εφαρμογή. Τα τζιν μας μπαίνουν αναγκαστικά στην άκρη και εμείς συνεχίζουμε να αναρωτιόμαστε τι στο καλό να φορέσουμε σήμερα.

Αυτό είναι το νέο bag trend που θα φορέσουμε στην πόλη

Paris-HC-str-F24-1010.jpg

Αν θα μπορούσαμε, λοιπόν, να μιλήσουμε για εξάρτηση από ένα και μόνο ρούχο της ντουλάπας μας, αυτό θα ήταν το τζιν μας. Οπότε πώς θα μπορέσουμε να καλύψουμε το κενό του τώρα που είμαστε σε ένα σημείο σχετικά ακραίο με τη ζέστη; Οι experts έχουν ήδη μιλήσει και έχουν δείξει έμπρακτα τις συμβουλές τους μέσα από το street style. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου ότι η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν η Haute Couture Fashion Week στο Παρίσι και κάπως έτσι είχαμε νέο υλικό σε street style λήψεις από την πόλη του φωτός. Τα κορίτσια της μόδας έφθασαν στο front row των shows με ευφάνταστα καλοκαιρινά outfits που - guess what;- δεν περιλαμβάνουν κανένα τζιν!

Paris-HC-str-F24-0920.jpg

Ρίχνοντας μια πρόχειρη ματιά στη ντουλάπα σου θα συνειδητοποιήσεις ακριβώς το ίδιο. Ότι τα ανάλαφρα φορέματα, οι maxi και mini φούστες του καλοκαιριού, τα λινά σύνολα και οι loose βερμούδες είναι εδώ για να διευκολύνουν την καθημερινότητά μας και να αντικαταστήσουν με μεγάλη επιτυχία -και ίσως μεγαλύτερη από αυτή που φαντάζεσαι- το τζιν παντελόνι σου.

Paris-HC-str-F24-0573.jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε πέντε combos με ρούχα και αξεσουάρ που έχεις ήδη στη συλλογή σου και μπορείς να αξιοποιήσεις μέσα στον Ιούλιο.

Τα wide leg παντελόνια είναι το απόλυτο essential του καλοκαιριού -Πώς να τα φορέσεις τώρα

5 σύνολα χωρίς τζιν παντελόνι που είναι εξίσου stylish και βολικά: