Καλοκαιρινά παντελόνια: 5 σχέδια που θα φορέσουμε τον Ιούλιο σε κάθε περίσταση

Ναταλία Κατσακιώρη
Καλοκαιρινά παντελόνια: 5 σχέδια που θα φορέσουμε τον Ιούλιο σε κάθε περίσταση
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι τα 5 κορυφαία σχέδια που μονοπωλούν τις τάσεις του καλοκαιριού.

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι μία αγαπημένη εποχή για τα φορέματα και τις φούστες, αλλά δεν αγαπάμε όλες το girly, θηλυκό ντύσιμο 24/7. Η άνεση ενός παντελονιού δεν συγκρίνεται και εκτός από το αναμενόμενο τζιν, υπάρχουν πάντα και άλλες εξίσου stylish επιλογές.

Σίσσυ Χρηστίδου: Λεοπάρ φόρεμα και πουκάμισο; Κι όμως είναι ο συνδυασμός που θα λατρέψεις

summer-pants-(1).jpg

Εμείς συγκεντρώσαμε τις πέντε κορυφαίες τάσεις στα παντελόνια για το καλοκαίρι του 2024 και ανάμεσά τους θα βρεις σίγουρα και το δικό σου αγαπημένο.

summer-pants-(11).jpg

Τα 5 παντελόνια που θα φορέσουμε το καλοκαίρι.

Low rise

Ένα office παντελόνι μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να γίνει πιο τολμηρό. Ακολουθώντας το inspo των 00s που καλά θα κάνεις να δεχτείς ότι είναι πιο επίκαιρα από ποτέ, μπορείς φέτος να επενδύσεις σε ένα χαμηλοκάβαλο παντελόνι για το γραφείο, το οποίο φυσικά θα φορέσεις και στις βραδινές σου εξόδους. Το συγκεκριμένο look έχει έναν αέρα Kate Moss, δεν συμφωνείς;

summer-pants-(7).jpg

Λευκό τζιν

Είναι ίσως ο βασιλιάς του καλοκαιριού και δικαίως, αφού είναι η πιο εύκολη και καλοκαιρινή εκδοχή του αγαπημένου μας denim pants. Τα combos που μπορείς να δημιουργήσεις με ένα λευκό τζιν παντελόνι είναι αμέτρητα ενώ φοριέται εξίσου εύκολα πρωί και βράδυ.

summer-pants-(6).jpg

Διαφάνειες

Είναι μία πολύ καλή ιδέα για τα wedding parties του καλοκαιριού. Ένα παντελόνι που θα ξεχωρίσει από τον σωρό των φορεμάτων και θα αποκαλύψει όσο ακριβώς δέρμα θέλουμε. Τα ψηλοτάκουνα είναι must σε ένα τέτοιο look.

summer-pants-(2).jpg

Printed harem

Ένα σχέδιο που δεν φεύγει ποτέ από τις τάσεις και επανέρχεται σταθερά κάθε καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο παντελόνι αφορά τις resort κυρίως collections των αγαπημένων μας brands και έχουν ένα χαλαρό στυλ που ταιριάζει στο καλοκαίρι. Τα prints σε αποχρώσεις του μπλε είναι must.

summer-pants-(4).jpg

Αντίο τζιν! 5 καλοκαιρινά casual σύνολα που θα το αντικαταστήσουν

Wide leg

Δεν θα φύγουν ποτέ από το προσκήνιο και αυτό είναι το σωστό. Γιατί είναι άνετα, chic και κατάλληλα για κάθε εμφάνιση στην πόλη. Από το πρωί στο γραφείο με ένα ζευγάρι thong sandals μέχρι και το βράδυ με ψηλοτάκουνα strappy πέδιλα. Τα neutrals είναι οι αποχρώσεις που ταιριάζουν τέλεια στο συγκεκριμένο παντελόνι.

summer-pants-(3).jpg