To cut out dress είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη -3 επιλογές για σένα

To cut out dress είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη -3 επιλογές για σένα

Το πιο sexy καλοκαιρινό φόρεμα για όλες τις ώρες.

Κάθε γυναίκα έχει τις δικές της στυλιστικές εμμονές. Κάποιες αγαπάμε τις μονοχρωμίες, άλλες τα extravagant κομμάτια που κάνουν statement και είναι και αυτές που η ντουλάπα τους είναι γεμάτη με prints και ενδιαφέροντα μοτίβα. Η Κατερίνα Παπουτσάκη ανήκει ξεκάθαρα στην τελευταία.

Μπορεί στα 00s να τη γνωρίσαμε ως ένα sexy κορίτσι με minimal style αλλά σήμερα, έχοντας κάνει τον κύκλο της και ανακαλύψει το προσωπικό της στυλ.

Η ίδια λατρεύει τα πολύχρωμα outfits είτε αυτά είναι τα all day looks της στην πόλη, είτε τα summer outfits της παραλίας, με τα μαγιό της. Τελευταία μάλιστα μοιράζεται πολλές όμορφες στιγμές από το καλοκαίρι της μαζί με τους δύο γιους της.

Τα 5 φορέματα παραλίας που θα βάλουμε μαζί με τα μαγιό μας -Stylish by the sea!

https://www.instagram.com/p/C5toY7coeqZ/

Βουτιές στη θάλασσα, παιχνίδια στην αμμουδιά και πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις έχει το καλοκαιρινό πρόγραμμα για την Κατερίνα, που έχει πάρει ήδη το πρώτο της μαύρισμα με τα αγαπημένα της μπικίνι και ολόσωμα. Αν κρίνουμε μάλιστα από τις selfie της στο ασανσέρ, η Κατερίνα κάνει αυτό το διάστημα ένα ενδιαφέρον mix and match με τα basics της καλοκαιρινής γυναικείας wardrobe, όπως είναι το τζιν σορτσάκι και το λευκό t-shirt, με κάποια all over printed items.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Το cut out φόρεμα που θέλεις να αντιγράψεις.

'Ενα φόρεμα με cut outs θεωρείται τολμηρό και στην περίπτωση της τελευταίας εμφάνισης της Κατερίνας πιθανότατα να είναι. Γιατί έχουμε ένα maxi all over printed φόρεμα με polka dot print, που δένει στο λαιμό με λεπτά straps, έχοντας ένα μεγάλο cut out κάτω από το στήθος, στην περιοχή του στέρνου, που είναι από τα πιο sexy και θηλυκά σημεία του γυναικείου σώματος.

Και εκεί που σίγουρα έχεις ξεκινήσει να έχεις αντιρρήσεις, να σε ενημερώσω ότι αυτό το σημείο είναι όμορφο σε κάθε γυναίκα, ενώ ένα τέτοιο φόρεμα με τα συγκεκριμένα cut outs κολακεύει κάθε σωματότυπο, είτε είσαι juicy είτε petite.

katerina_papoutsaki-(10).jpg

H Kατερίνα το συνδύασε με μία λευκή tote bag και χρυσά κοσμήματα, που ταιριάζουν τέλεια με το μαύρισμά της.

katerina_papoutsaki-(1).jpg

Εμείς βρήκαμε τρία εναλλακτικά σχέδια για σένα στην αγορά.

Kate Middleton: 10 φορές που η πριγκίπισσα της Ουαλίας ντύθηκε όπως η αδικοχαμένη Diana

Shop the look: