Mini φούστα + sneakers: Η Χριστίνα Μπόμπα με τον πιο άνετο καλοκαιρινό συνδυασμό για την πόλη

NDP Photo Agency

Είναι το καλύτερο combo αν θέλεις να συνδυάσεις άνεση και καλοκαιρινή διάθεση.

Το Instagram έχει γίνει το ημερολόγιο της ζωή μας. Ειδικά όταν είσαι μέσα στις πιο δημοφιλείς Ελληνίδες influencers, όπως η Χριστίνα Μπόμπα, τότε σίγουρα οι φωτογράφοι αλλά και το κοινό σου παρακολουθούν πιστά τις κινήσεις σου. Κάπως έτσι αναπτύσσεται αυτό το ιδιαίτερο bonding μεταξύ κοινού και content creator. Και θα μου πεις γιατί τα λέω όλα αυτά; Γιατί μπορεί η Χριστίνα Μπόμπα να απολαμβάνει λίγες μέρες διακοπών στη Νάξο με την οικογένειά της, αλλά εμείς εδώ έχουμε ντοκουμέντα από τις βόλτες της με φίλους στο κέντρο της Αθήνας.

To cut out dress είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη -3 επιλογές για σένα

Η Χριστίνα μάλιστα μας ανέβασε και κάποιες προσωπικές φωτογραφίες της και βίντεο από την ημέρα των γενεθλίων της με τις μικρές δίδυμες κόρες της να πηγαίνουν στη μαμά δύο κομμάτια γαλακτομπούρεκο για σβήσει τα κεράκια της. Και κάπως έτσι έλιωσε το Instagram. Το καλύτερο βέβαια κομμάτι των λήψεων ήταν το summer look της Χριστίνας με maxi φορέματα, θηλυκά μαγιό, σορτσάκια και girly αξεσουάρ από αυτά που της αρέσουν πολύ. Τι γίνεται, όμως, με εμάς που είμαστε ακόμα πίσω στην πόλη και αναζητάμε έμπνευση για ένα city look; Έχουμε και για αυτό τη λύση.

Mini φούστα + sneakers: Πώς θα τα φορέσουμε τον Ιούλιο.

Άλλο ένα πρωινό που δεν ξυπνάς δίπλα στο κύμα και ονειρεύεσαι ακρογιαλιές-δειλινά. Η ζέστη αφόρητη στην πόλη και εσύ ψάχνεις ένα σύνολο που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη και σήμερα. Η Χριστίνα Μπόμπα έχει κάνει τον συνδυασμό που θα ακολουθήσεις και εσύ μέσα στον Ιούλιο. Μία ανάλαφρη mini φούστα, ένα λευκό tank top με τιράντες τύπου spaghetti και ένα ζευγάρι sneakers είναι αρκετά.

NDP Photo Agency

Πιο συγκεκριμένα, η Χριστίνα χρησιμποίησε ως βάση κάποια basics, όπως το λευκό της τοπάκι και τα άσπρα, δερμάτινα sneakers που όλες έχουμε στη ντουλάπα μας και τα έκανε πιο ενδιαφέροντα με μία mini, λινή φούστα με κάθετες ρίγες. Συμπλήρωσε το outfit με εντυπωσιακά γυαλιά ηλίου με χρυσές λεπτομέρειες και μία extra large τσάντα σε καμηλό δέρμα. Πάρε έμπνευση και υιοθέτησε και εσύ μία αντίστοιχη αισθητική.

NDP Photo Agency

Τα t-bar sandals είναι το μόνο σχέδιο σε πέδιλα που θα χρειαστείς φέτος -Και κυκλοφορούν ήδη παντού

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης