Τα t-bar sandals είναι το μόνο σχέδιο σε πέδιλα που θα χρειαστείς φέτος -Και κυκλοφορούν ήδη παντού

Ναταλία Κατσακιώρη
Τα t-bar sandals είναι το μόνο σχέδιο σε πέδιλα που θα χρειαστείς φέτος -Και κυκλοφορούν ήδη παντού
Photo Credit: Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

To πιο stylish ζευγάρι πέδιλα που είναι η εμμονή των fashion lovers.

Καλοκαίρι χωρίς ένα νέο ζευγάρι πέδιλα, δεν είναι καλοκαίρι. Οπότε θέλοντας και μη περνάμε σε μία συζήτηση για τις τάσεις στα πέδιλα της σεζόν. Είναι τo must ζευγάρι που φοράμε όλες τις ώρες, πρωί και βράδυ, ακόμα και στα επίσημα events της σεζόν όπως είναι οι γάμοι και οι βαφτίσεις. Αυτό που αναζητάμε, λοιπόν, είναι ένα σχέδιο που να μπορεί να έρθει μαζί μας και στο γραφείο και στα after work drinks με την παρέα μας στα summer bar της πόλης. Επίσης, καθώς διανύουμε ήδη τον Ιούλιο το κεφάλαιο διακοπές είναι και αυτό μέσα στα ζητήματα που πρέπει να φροντίσουμε, βάζοντας στη συλλογή μας ένα ζευγάρι πέδιλα που θα μπορεί εύκολα να έρθει μαζί μας και σε ένα νησί.

Τα 5 φορέματα παραλίας που θα βάλουμε μαζί με τα μαγιό μας -Stylish by the sea!

t-bar-sandals-(5).jpg

Τα minimal σχέδια είναι αυτά που θα έρθουν for the rescue, με μια μικρή επιρροή από την αγαπημένη μας δεκαετία, τα 90s. Γιατί από τις αρχές του 1990 είδαμε όλα αυτά τα υπέροχα σχέδια με τα μικροσκοπικά λουράκια στους δρόμους της πόλης, όπως αυτά που φόραγε η Carolyn Bessette στην καλοκαιρινή Νέα Υόρκη. Μόνο που το ζευγάρι που είναι η απόλυτη τάση φέτος μας έρχεται από τα 70s και το 2024 ζει τις καλύτερες στιγμές του.

t-bar-sandals-(1).jpg

T-bar sandals: Είναι τα πέδιλα που θα βλέπεις παντού αυτό το καλοκαίρι.

Από το 2023 τα catwalks είχαν αναδείξει το συγκεκριμένο σχέδιο στον απόλυτο πρωταγωνιστή. Οίκοι όπως ο Ralph Lauren και η Isabel Marant παρουσίασαν ψηλοτάκουνα πέδιλα με λεπτά λουράκια στο κέντορο του ποδιού μέχρι και το κουντεπιέ, τα γνωστά μας t-bar sandals. Η Jackie Kennedy Onassis φορούσε πάντα ένα ζευγάρι ίσια t-bar σανδάλια τα καλοκαίρια της στη θαλαμηγό «Χριστίνα», τα οποία φρόντιζε να συνδυάζει με mini printed φορέματα και τα αγαπημένα της capri pants.

Σήμερα ο οίκος Miu Miu τα επανέφερε στην SS24 collection του, με λουράκια από σχοινί και κάπως έτσι έχουν γίνει και πάλι η νέα εμμονή των fashion insiders. Τα flat σχέδια έχουν πάντα το δικό τους κοινό, αλλά ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα με t-bar λουράκια και λεπτό τακούνι είναι ότι πιο chic μπορείς να συνδυάσεις με τα minimal φορέματα και τις φούστες της σεζόν. Προτιμάμε να τα συνδυάζουμε με κάτο ανάλογο και όχι με παντελόνια.

https://www.instagram.com/p/C7CiyXYCHXq/

Welcome July! 10 summer looks για τον πιο καυτό μήνα του χρόνου

https://www.instagram.com/p/CuG7ZPVMxqL/