Η Βίκυ Καγιά στη Μύκονο με αέρινο maxi φόρεμα και flat σανδάλια -Το πιο κομψό combo του καλοκαιριού

Η Βίκυ Καγιά στη Μύκονο με αέρινο maxi φόρεμα και flat σανδάλια -Το πιο κομψό combo του καλοκαιριού

Photo NDP Photo Agency

Είναι το σύνολο που θα θέλεις να πάρεις και εσύ στις διακοπές σου.

Το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει ήδη για τις περισσότερες Ελληνίδες celebrities, που αφού έχουν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις τους έχουν πάρει το δρόμο των ελληνικών νησιών. Ανάμεσά τους και η Βίκυ Καγιά, που μετά από μία αρκετά έντονη χρονιά, απολαμβάνει το καλοκαίρι της και πρόσφατα βρέθηκε στη Μύκονο. Αν και φέτος η Βίκυ θέλησε να ξεκουραστεί λίγο από την τηλεοπτική της ρουτίνα, αφήνοντας πίσω της το επιτυχημένο Shopping Star, η αλήθεια είναι ότι βρισκόταν συνεχώς στο επίκεντρο των ειδήσεων, απασχολώντας μας με τις υποκριτικές της ικανότητες. Το τι θα κάνει από Σεπτέμβριο παραμένει ακόμα άγνωστο, χωρίς κάποια επίσημη ανακοίνωση ακόμα.

Δανάη Μιχαλάκη: Αυτό είναι το αγαπημένο της καλοκαιρινό χρώμα που αναδεικνύει το μαύρισμα

https://www.instagram.com/p/C7_3q9jo-SA/

Η ίδια από την πλευρά της φαίνεται ότι περνάει μία πολύ όμορφη φάση, προσπαθώντας να ξεκουραστεί και απολαμβάνοντας λίγες μέρες χαλάρωσης στα ελληνικά νησιά. Ο προσωπικός λογαριασμός στο Instagram έχει γεμίσει με φωτογραφίες και βίντεο από τις πρόσφατες εξορμήσεις της στις Σπέτσες και σε άλλα όμορφα σημεία της χώρας μας, όπου η ίδια ποζάρει σε άψογο summer style. Η Βίκυ παραμένει μία από τις πιο κομψές παρουσίες της εγχώριας showbiz και το καλοκαίρι ξέρει καλά πώς να παραμείνει ανάλαφρη και δροσερή, χωρίς να χάσει τίποτα από το άψογο minimal style της. Κάπως έτσι εμφανίστηκε πρόσφατα και στα στενά της Μυκόνου, όπου οι φωτογράφοι την απαθανάτισαν δίπλα στη Μαριέττα Χρουσαλά και τον σύζυγό της Λέοντα Πατίτσα.

https://www.instagram.com/p/C843oWoIv29/

Βίκυ Καγιά: Το summer look από τη Μύκονο.

Έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το φόρεμα καφτάνι και το πόσο κομψό φαίνεται πάνω σε οποιοδήποτε σώμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Η Βίκυ επέλεξε ένα εντυπωσιακό σχέδιο στα χρώματα του ηλιοβασιλέματος με μακρύ μανίκι και σκισίματα στα πόδια. Το σχέδιο με τις μωβ ακτίνες είναι αυτό που έκανε ένα ακόμη statement, τονίζοντας την εμφάνιση με ένα διακριτικό color blocking.

8453_VIKI_KAGIA_1172024.jpg

Photo NDP Photo Agency

H Βίκυ συνδύασε το καφτάνι της με ένα ζευγάρι μαύρα, slip on σανδάλια σε διαχρονικό μαύρο, τα οποία είχαν και χρυσές λεπτομέρειες για το απόλυτα glam αποτέλεσμα. Ένα μαύρο posset τσαντάκι ήταν ο καλύτερος τρόπος να ολοκληρωθεί αυτό το βραδινό σύνολο, που είναι η πιο stylish και δροσερή πρόταση για ένα βράδυ στο νησί.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Τα printed μαγιό είναι η αδυναμία της -Τα retro σχέδια που φοράει τώρα