Οι 3 τάσεις που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις και θα φορέσουμε το φθινόπωρο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οι 3 τάσεις που αξίζει να αποκτήσεις στις εκπτώσεις και θα φορέσουμε το φθινόπωρο
Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Είναι τα 3 κορυφαία trends που θα βλέπεις παντού από Σεπτέμβριο.

Ξέρω τι θα μου πεις. Φθινοπωρινές τάσεις μέσα στον Ιούλιο; Εμένα το μυαλό μου είναι στις θάλασσες, τις ακτές, τα ταβερνάκια πάνω στο κύμα και τα όμορφα μικρά χωριουδάκια στις πλαγιές των νησιών μας. Κι όμως, μία πραγματική fashion lover είναι πάντα προνοητική στο shopping. Προσωπικά, θα σου εξομολογηθώ ότι αυτό είναι ένα «κόλπο» το οποίο μεταχειρίζομαι χρόνια. Και σε τι αναφέρομαι; Στη συνήθεια που πρέπει να αποκτήσεις και εσύ, να ψωνίζεις δηλαδή τα πρώτα απαραίτητα items του φθινοπωρινού σου style μέσα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Η Βίκυ Καγιά στη Μύκονο με αέρινο maxi φόρεμα και flat σανδάλια -Το πιο κομψό combo του καλοκαιριού

Paris-HC-str-F24-1232.jpg

Γιατί τα περισσότερα brands βγάζουν σε έκπτωση πολλά κομμάτια και από την χειμερινή τους συλλογή, οπότε γιατί να μην αποκτήσεις έτσι τα ρούχα που θα αναζητάς σε ενάμιση μήνα περίπου και οι τιμές τους θα είναι πολύ πιο υψηλές;

Paris-HC-str-F24-1287.jpg

Ειδικά τώρα που κάποια trends δεν έχουν εποχή και φοριούνται όλο το χρόνο, είναι ότι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Εμείς συγκεντρώσαμε τις τρεις φθινοπωρινές τάσεις που αξίζει να βάλεις στη συλλογή σου από τις καλοκαιρινές εκπτώσεις.

Paris-HC-str-F24-1269.jpg

Oι 3 φθινοπωρινές τάσεις που αξίζει να ψωνίσεις στις εκπτώσεις.

Οι biker boots

Με αγκράφες ή χωρίς, είναι οι μπότες που πρωταγωνίστησαν στους δρόμους τον περασμένο χειμώνα και θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και φέτος. Είναι ότι πιο άνετο και cool μπορείς να συνδυάσεις με παντελόνια, φούστες και φορέματα και αν δεν θέλεις να πάρεις ακόμα ένα ζευγάρι μαύρα παπούτσια, τους ταιριάζει εξίσου και το chocolate brown.

Paris-HC-str-F24-1324.jpg

To σκούρο blue denim παντελόνι

Ένα καινούργιο τζιν παντελόνι είναι απαραίτητο για την έναρξη κάθε νέας, φθινοπωρινής σεζόν. Το 2024 θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα σκούρο blue denim χρώμα και κατά προτίμηση κάνε focus στα retro σχέδια με ίσια μπατζάκια και regular waist. Όπως το τζιν με το οποίο είδαμε στο Haute Couture Fashion Week την Katie Holmes.

Paris-HC-str-F24-1309.jpg

Παντελόνια με λάστιχο στη μέση: Είναι το πιο cool item του καλοκαιριού που θα φοράς κάθε μέρα

Η μαλακή πλεκτή φούστα

Ένα από τα items που αξίζει την προσοχή σου. Βρες μία knitted φούστα σε basic απόχρωση. Φρόντισε να έχει τη σωστή χυτή γραμμή στο τελείωμα και να εφαρμόζει καλά στους γοφούς και τη μέση. Αν βρει και ένα matching τοπάκι εννοείται το παίρνεις.

Paris-HC-str-F24-1251.jpg