Οδηγός αγοράς: 10 summer dresses με ελληνική υπογραφή και τα πιο stylish σχέδια

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: 10 summer dresses με ελληνική υπογραφή και τα πιο stylish σχέδια
Photo Credit: Vincenzo Grillo/launchmetrics.com/spotlight

Γιατί η εγχώρια μόδα είναι στην καλύτερή της φάση.

Γίνεται μεγάλη συζήτηση τελευταία για τον όρο βιωσιμότητα στη μόδα και το πώς μπορούμε να κάνουμε επιλογές που θα είναι περισσότερο φιλικές προς το περιβάλλον. Εκτός από τα ethical brands και τα second hand ρούχα μία πολύ καλή λύση για να κάνεις μία επιλογή πιο φιλική προς το περιβάλλον είναι να επενδύσεις τα χρήματά σου σε ένα ελληνικό brand. Μία εταιρία ή ένας σχεδιαστής από τη χώρα σου ζητά τη στήριξη της επιχείρησής του. Γιατί τα ρούχα που έχουν την ταμπέλα Made In Greece κατασκευάζονται μέσα στη χώρα μας, από Έλληνες τεχνίτες συντηρώντας μικρές οικογενειακές επιχειρήσεις και μειώνοντας το τεράστιο αποτύπωμα του άνθρακα με των υπερατλαντικών μετακινήσεων από χώρας της Ασίας στην πλειοψηφία τους.

Ξέρουμε πού θα βρεις το λευκό ολόσωμο της Μαρίας Ηλιάκη -Το κομψό beach look με φούστα

Paris-str-F24-2682.jpg

Αν αφήσουμε, επίσης, στην άκρη το κομμάτι της βιωσιμότητας και δούμε ξεκάθαρα και μεμονωμένα την πορεία της ελληνικής μόδας τα τελευταία χρόνια θα διαπιστώσεις την άνθηση των μικρών designer brands που είναι είτε προσωποκεντρικά, είτε στηρίζονται σε μια μικρή δημιουργική ομάδα. Κάποια από αυτά έχουν καταφέρει μάλιστα να κάνουν και ένα αρκετά μεγάλο community ξεχωρίζοντας με τα σχέδιά τους. Το κάθε ένα έχει και το δικό του ξεχωριστό στυλ και ειδικά τώρα που είναι η περίοδος των εκπτώσεων είναι ευκαιρία να επενδύσεις σε ένα καινούργιο φόρεμα με ελληνική υπογραφή.

Milano-m-str-S25-0449.jpg

Μην ξεχνάς εξάλλου ότι είναι ακόμα και η περίοδος των γάμων και των βαφτίσεων και δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να είσαι in style από το να φορέσεις ένα όμορφο summer dress με ακόμη πιο όμορφα χρώματα και ανάλαφρη γραμμή. Γιατί όπως είναι φυσικό, ένα brand που γεννήθηκε στην Ελλάδα ξέρει καλά τις ανάγκες μιας γυναίκας μέσα στο ελληνικό καλοκαίρι και έχει δημιουργήσει για εμάς μια σειρά ρούχα που είναι απόλυτα λειτουργικά και σχεδιασμένα για εμάς.

Εμείς συγκεντρώσαμε τα 10 κορυφαία σχέδια από τις SS24 των αγαπημένων μας ελληνικών brands και σου τα παρουσιάζουμε σε έναν οδηγό αγοράς με άρωμα Ελλάδας.

Milano-m-str-S25-0466.jpg

Οδηγός αγοράς: Απέκτησε και εσύ το old money style στην παραλία με 10 κομψά μαγιό για κάθε σώμα

Editor's choices: