Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα παραλίας που κέρδισε τα σχόλια των followers -Λαμπερή όπως ο ήλιος

Βίκυ Καγιά: Το φόρεμα παραλίας που κέρδισε τα σχόλια των followers -Λαμπερή όπως ο ήλιος

Βρήκαμε το διάφανο φόρεμα παραλίας της Βίκυς.

Η Βίκυ Καγιά δεν είναι προφανώς μία γυναίκα με τυχαίο στυλ. Για χρόνια είναι ένα από τα πιο δυνατά style icons της εγχώριας εκπομπής και μετά την καριέρα της ως μοντέλο και παρουσιάστρια ή ίδια καθιερώθηκε και ως fashion expert μέσα από την εκπομπή της στο Star, Shopping Star, που μετά την αποχώρησή της συνεχίζεται με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Επειδή, όμως, οι περισσότερες γυναίκες θέλουν ακόμη να βλέπουν τα σύνολα της Βίκυς και να ακούνε τις στυλιστικές της συμβουλές, η ίδια φροντίζει να ανεβάζει το δικό της street style στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αλλά και κάποια βιντεάκια με χρήσιμα tips για όλες.

Βαλίτσα διακοπών: Τα 5 must των Γαλλίδων όποιος και αν είναι ο καλοκαιρινός σου προορισμός

https://www.instagram.com/p/C9Cf-m9oNeA/

Μέσα στο καλοκαίρι μάλιστα η γκαρνταρόμπα της Βίκυς είναι η καλύτερη έμπνευση για όσες από εμάς ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας, γιατί η ίδια χρησιμοποιεί πάντα με τα πιο απλά basics στα beach looks της, ρούχα που έχουμε και εσύ και εγώ στη ντουλάπα μας και μπορούμε πολύ εύκολα να αξιοποιήσουμε μέσα στον Αύγουστο. Τις τελευταίες μέρες η Βίκυ συνεχίζει τις διακοπές της στα ελληνικά νησιά και ανέβασε μία φωτογραφία που κέρδισε αμέσως τα σχόλια των followers. Λογικό! Αφού ήταν φωτεινή όπως ο ήλιος.

Photo-by-Vicky-Kaya-on-July-11-2024.-May-be-an-image-of-1-person-towel-sarong-and-door..jpg
Photo-by-Vicky-Kaya-on-July-11-2024.-May-be-an-image-of-1-person-raincoat-jacket-and-text..jpg

Το διάφανο φόρεμα της Βίκυ Καγιά για την παραλία.

Οι διαφάνειες είναι super επίκαιρες αυτό το καλοκαίρι και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να τις φορέσεις από την παραλία. Η Βίκυ δεν θα μπορούσε φυσικά να επιλέξει κάτι λιγότερο από ένα φόρεμα της καλοκαιρινής συλλογής του Έλληνα σχεδιαστή Angelos Tsakiris. Πρόκειται βέβαια για ένα item της περσινής του συλλογής αλλά είναι εξίσου εντυπωσιακό.

1721898522911-932481907-Photo-by-Vicky-Kaya-on-July-17-2024.-May-be-an-image-of-1-person-deck-chair-and-text..jpg

Ένα total διάφανο φόρεμα με κρόσσια στο λαιμό και τα μανίκια σε λαμπερό κίτρινο χρώμα, που η Βίκυ το συνδύασε με ένα λευκό ολόσωμο με χαμηλό ντεκολτέ και matching κίτρινα γυαλιά ηλίου του οίκου Loewe που μοιάζουν με λουλούδι.

https://www.instagram.com/reel/C9fWiYWoVYk/

Είναι ένα statement look για τις διακοπές σου που μπορείς να φορέσεις σε ένα beach bar και να συνεχίσεις μετά την ημέρα σου με φαγητό και ποτό χωρίς να χρειαστεί να αλλάξεις ρούχα.

Blake Lively-Gigi Hadid: Εντυπωσίασαν στο red carpet με σύνολα εμπνευσμένα από τους ήρωες της Marvel

https://www.instagram.com/p/CtV4Vr5IyPz/

Shop the look: