H Katie Holmes με τα πιο κομψά flat πέδιλα του καλοκαιριού -Το φθινοπωρινό σύνολο στη Νέα Υόρκη

Ναταλία Κατσακιώρη

(Photo by MEGA/GC Images)

Είναι τα πέδιλα που πρωταγωνιστούν εδώ και πολλές σεζόν κάθε καλοκαίρι.

Η Katie Holmes είναι μια γυναίκα με πολλές ιδιότητες. Είναι ηθοποιός, σκηνοθέτης, μαμά μίας κόρης και ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της παγκόσμιας μόδας. Ειδικά αυτό το τελευταίο χαρακτηριστικό της, η εμφάνισή της δηλαδή ως style icon στα περισσότερα περιοδικά μόδας του κόσμου, είναι μία «ιδιότητα» που φαίνεται να της αποδίδεται από το κοινό όλο και πιο συχνά τελευταία. Η κορυφαία star του Hollywood είναι μία από τις γνήσιες κατοίκους της Νέας Υόρκης που έχει πάντα μία θέση στα front rows της Εβδομάδας Μόδας, όμως τώρα τελευταία έχει γίνει επίσημη προσκεκλημένη και πολλών γαλλικών brands, όπως του οίκου Patou.

Το χρυσό κοστούμι του Kevin Germanier με τις 2.000 χάντρες ήταν το highlight της τελετής λήξης

Μέσα στο καλοκαίρι βρέθηκε στο Παρίσι και την haute couture fashion week, όπου ο φακός την απαθανάτισε ανάμεσα σε όλα τα υπόλοιπα πρόσωπα του χώρου της μόδας. Το στυλ της είναι εξαιρετικά χαρακτηριστικό και έχει την υπογραφή του minimal chic. Είτε τη δεις σε ένα επίσημο red carpet κάποιου event, είτε σε μία χαλαρή βόλτα στους δρόμους της πόλης η ίδια είναι πάντα κομψή και με το δικό της ξεχωριστό sophisticated touch.

(Photo by Evan Agostini/Invision/AP)

©2024 Evan Agostini

Αν, μάλιστα μελετήσει κανείς λίγο καλύτερα τα σύνολά της, θα διαπιστώσει ότι έχει μία μικρή αδυναμία στα ιδιαίτερα παπούτσια. Πολύ συχνά τα σύνολά της είναι πολύ απλά και ένα ζευγάρι extravagant πέδιλα για παράδειγμα αλλάζει όλο το ύφος του outfit.

Katie Holmes: Με τα πιο άνετα ανδρόγυνα πέδιλα της σεζόν στη Νέα Υόρκη.

Αυτή τη φορά οι φωτογράφοι την εντόπισαν στους δρόμους της πόλης με ένα χαλαρό athleisure chic outfit με γρκι φόρμα παντελόνι, ένα oversized ριγέ πουκάμισο φορεμένο από πάνω, μία xxl shopper bag σε καμηλό απόχρωση και ένα ζευγάρι πέδιλα που έκαναν όλη τη διαφορά.

Getty Images

Μιλάμε για ένα ζευγάρι fisherman sandals, aka πέδιλα του ψαρά, αυτά τα ιδιαίτερα πέδιλα με τα μεγάλα φαρδιά straps που έχεις δει ανάμεσα στις κορυφαίες τάσεις των τελευταίων σεζόν. Η Katie Holmes προτίμησε ένα σχέδιο με μαλακό suede δέρμα σε σκούρο γκρι χρώμα και μαύρο πάτο. Είναι η τέλεια επιλογή αν έχεις βαρεθεί τα λεπτεπίλεπτα 90s σανδάλια και θέλεις ένα σχέδιο που θα φορέσεις και το φθινόπωρο αλλά ίσως και το χειμώνα με ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες. Γιατί όχι;

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου κάνει διακοπές στη Μύκονο και έβαλε το πιο stylish φόρεμα με σανδάλια

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης