Κόκκινα sneakers:Η Κλέλια Ανδριολάτου με τα πιο popular αθλητικά παπούτσια της σεζόν -Τέλεια με τζιν

Ναταλία Κατσακιώρη
Κόκκινα sneakers:Η Κλέλια Ανδριολάτου με τα πιο popular αθλητικά παπούτσια της σεζόν -Τέλεια με τζιν

Τα καινούργια σου sneakers θα πρέπει να είναι κόκκινα.

Εννοείται ότι τα sneakers δεν έχουν εποχή. Τα φοράμε όλο το χρόνο, κάθε μέρα, σε κάθε περίσταση. Από το πρωί στο γραφείο, μέχρι τη βόλτα ακόμα και ένα χαλαρό ποτό με την παρέα μας μετά τη δουλειά. Είναι σίγουρα μια κίνηση απελευθέρωσης από την αιώνια φαντασίωση της γυναίκας με τα ψηλά τακούνια, την οποία διεκδικήσαμε και κερδίσαμε δίκαια μέσα στα τελευταία χρόνια και ειδικά μετά τη λήξη της καραντίνας του Covid 19. Μπορεί λοιπόν τα sneakers να μην έχουν εποχή, αλλά σίγουρα με την έναρξη της κάθε νέας σεζόν βάζουμε και ένα καινούργιο ζευγάρι στη συλλογή μας.

Βρήκαμε το κοντό λευκό σακάκι της Ευγενίας Σαμαρά που θα βάλεις το Σεπτέμβρη στο γραφείο

1725537857773-923384277-jpg-(1).jpg

Ειδικά το φθινόπωρο, που είναι μια ξεκάθαρα μεταβατική φάση, θέλουμε να κάνουμε την αλλαγή και να περάσουμε από τις σαγιονάρες και τα σανδάλια σε ένα πιο ξεκούραστο κλειστό ζευγάρι παπούτσια. Και τα sneakers είναι η τέλεια επιλογή. Η Κλέλια Ανδριολάτου λατρεύει τα αθλητικά παπούτσια και φροντίζει να τα αναδεικνύει κάθε φορά με το δικό της τρόπο στα σύνολά της. Για το φετινό φθινόπωρο επέλεξε ένα σχέδιο που θα θέλεις σίγουρα και εσύ στη ντουλάπα σου.

Vivid red: Τα κόκκινα sneakers της Κλέλιας είναι η προσθήκη που θα κάνεις στη ντουλάπα σου.

Κόκκινο, το χρώμα star της χρονιάς. Η Κλέλια φαίνεται ότι λατρεύει όλες τις αποχρώσεις του κόκκινου αφού μέσα στο καλοκαίρι την είδαμε με πολλά διαφορετικά κόκκινα μαγιό. Από σκούρο κόκκινο, μέχρι λαμπερό κοραλί. Οπότε δεν θα μπορούσε να αποχωριστεί ένα τόσο αγαπημένο χρώμα τον Σεπτέμβριο.

Photo-by-Klelia-Andriolatou-on-August-25-2024.-May-be-an-image-of-2-people..jpg

Έκανε, λοιπόν, την καλύτερη επιλογή και έβαλε στα casual chic σύνολα της πόλης ένα ζευγάρι κόκκινα sneakers. Η αγαπημένη νεαρή ηθοποιός επέλεξε ένα retro inspired σχέδιο της Adidas, με κορδόνια και τις χαρακτηριστικές ρίγες του brand, συνδυάζοντας μάλιστα τα κόκκινα παπούτσια της με ένα κόκκινο αμάνικο πλεκτό και κόκκινη κορδέλα στα μαλλιά.

Τι λείπει για να συμπληρωθεί ένα τέτοιο all day look; Ένα τζιν παντελόνι φυσικά. Η Κλέλια επέλεξε ένα ιδιαίτερο σχέδιο με all over print και αθλητικές λεπτομέρειες. Εμείς σου έχουμε τρία τέλεια κόκκινα σχέδια από την Adidas για να βάλεις και εσύ στη wish list του φθινοπώρου σου ένα ζευγάρι κόκκινα sneakers.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου βόλτα στην Αθήνα με maxi floral φόρεμα και λευκές γόβες

Shop the look: