Ζακέτα ή σακάκι για το γραφείο; Η Τόνια Σωτηροπούλου βρήκε την τέλεια εναλλακτική του φθινοπώρου

Ναταλία Κατσακιώρη

Ένα μαλακό cardigan που θα φορέσεις με τα πρώτα κρύα.

Η Τόνια Σωτηροπούλου είναι μία από τις Ελληνίδες ηθοποιούς που θεωρείται διεθνής. Ξεκίνησε την καριέρα της από το εξωτερικό και συγκεκριμένα τη Μεγάλη Βρετανία και στην Ελλάδα μάθαμε περισσότερα για εκείνη όταν έγινε ένα από τα κορίτσια του Jame Bond. Δεν είναι εξάλλου μικρή κατάκτηση το να είσαι ένα Bond girl. Έκτοτε, βέβαια, η ίδια έχει επιστρέψει στην Ελλάδα, έχει παντρευτεί και έχει δουλέψει αρκετά και σε εγχώρια projects με συμμετοχές σε επιτυχημένες σειρές όπως οι Ψυχοκόρες και το The Milky Way του Βασίλη Κεκάτου. Παρόλα αυτά η Τόνια παραμένει μία ηθοποιός που συνεχίζει να έχει τη δική της παρουσία στα διεθνή φεστιβάλ και φυσικά βρέθηκε μέσα στην προηγούμενη εβδομάδα και στη Βενετία.

Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης: Τα highlights των ημερών που πέρασαν είναι «very demure»

Μπορεί στο κόκκινο χαλί να περπάτησε με ένα ολόμαυρο gown του Tom Ford και ψηλά μαύρα πέδιλα, αλλά όπως ξέρεις αν παρακολουθείς τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τόνια αγαπά πολύ το απλό, classy ντύσιμο. Οπότε στις off duty εμφανίσεις της, aka εκτός κόκκινου χαλιού, φρόντισε να μας δώσει έμπνευση για τις φθινοπωρινές μας εμφανίσεις με ένα look αφιερωμένο στα neutrals.

Τόνια Σωτηροπούλου: Το λευκό της cardigan είναι η νέα προσθήκη του φθινοπώρου.

Σε μία από τις φωτογραφίες της Τόνιας Σωτηροπούλου από τις χαλαρές βόλτες στη Βενετία, η γνωστή ηθοποιός δημιούργησε ένα σύνολο που αποθέωσε τα neutrals. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε μία maxi satin φούστα σε ανοιχτό μπεζ της κρέμας, το οποίο συνδύασε με ένα τοπάκι σε σκούρο beige. Αλλά αυτό που έκανε τη διαφορά ήταν το πανωφόρι της, το οποίο ενώ έχει ένα «θεωρητικά» άψογο tailoring είναι στην πραγματικότητα μία πλεκτή ζακέτα με μαύρα double breasted κουμπιά, που θυμίζει σακάκι.

Ένα τέτοιο item είναι η πιο έξυπνη επιλογή για τα πρώτα κρύα που έρχονται, γιατί είναι ναι μεν αρκετά polished και θυμίζει σακάκι, οπότε μπορεί άνετα να φορεθεί και στο γραφείο, ενώ από την άλλη πρόκειται για μία μαλακή ζακέτα με cozy υφή, που ταιριάζει και με τα τζιν μας.

Είναι ένα item από τη νέα φθινοπωρινή συλλογή της Falconeri και θα τη βρεις παρακάτω.

Βίκυ Καγιά: Το ολόλευκο σύνολο με βερμούδα και μοκασίνια στη Βενετία

Shop the look:

Σακάκι Falconeri

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης