Ο Brad Pitt και η Ines De Ramon είναι το νέο πιο cool ζευγάρι -Τα matching σύνολα στη Νέα Υόρκη

Ναταλία Κατσακιώρη

 (Photo by METROPOLIS/Bauer-Griffin/GC Images)

Το ζευγάρι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη και έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα με τα stylish looks τους.

Είναι γεγονός. Ο 60χρονος Brad Pitt και η 31χρονη Ines De Ramon κάνουν πλέον ανοιχτά δημόσιες εμφανίσεις μετά και το πρώτο τους επίσημο red carpet στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας, όπου τους είδαμε χαμογελαστούς και αγκαλιασμένους να ακολουθούν το άλλο star couple της βραδιάς, τους George και Amal Clooney. Οι δυο τους σύμφωνα με πληροφορίες ξεκίνησαν να βγαίνουν στα τέλη του 2022 και πλέον νιώθουν άνετα να στέκονται ο ένας δίπλα στον άλλο μπροστά στα φλας των φωτογράφων, που όπως καταλαβαίνεις ακολουθούν πλέον την κάθε τους κίνηση.

Βίκυ Καγιά: Το ολόλευκο σύνολο με βερμούδα και μοκασίνια στη Βενετία

Ένα ακόμη στοιχείο που φαίνεται ότι έχει ενθουσιάσει το κοινό σε σχέση με το νέο αυτό hot couple είναι τα outfits που επιλέγουν για τις κοινές τους εμφανίσεις. Ο Brad Pitt είναι γνωστός για τις ιδιαίτερες επιλογές του τα τελευταία χρόνια, αφού φαίνεται να έχει αφήσει πίσω του minimal 90s looks και να θέλει να πειραματιστεί με τις νέες γραμμές και τις διαφορετικές αποχρώσεις. Στο red carpet της ταινίας «The Wolfs» εμφανίστηκε με ένα ολόμαυρο κοστούμι σε στυλ καμπάνας, το οποίο συνδύασε με ένα μαύρο t-shirt, ενώ η Ines De Ramon τον συνόδευσε με ένα λευκό, one shoulder dress με ντραπέ.

Brad Pitt- Innes De Ramon: Το τρία σύνολα στη Νέα Υόρκη που συζητήθηκαν.

Αμέσως μετά τη Βενετία, λοιπόν, το ζευγάρι αποφάσισε να απολαύσει τη φθινοπωρινή Νέα Υόρκη και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε στις κοινές τους εξόδους. Και αυτό που παρατήρησαν οι style experts είναι φυσικά τα σχεδόν matching σύνολά τους. Ο Brad Pitt επέλεξε ένα κίτρινο κοστούμι με μεγάλες εξωτερικές τσέπες και μαύρα εξώραφα, ενώ η σύντροφός τους ένα co-ord set σε ζεστό μπεζ χρώμα και ασορτί γόβες.

(Photo by METROPOLIS/Bauer-Griffin/GC Images)

Την προηγούμενη ακριβώς μέρα τους είδαμε σε ένα βραδινό date, όπου η Ines εμφανίστηκε με ένα total black look με low waist παντελόνι και γιλέκο φορεμένο σαν top, ενώ ο Brad Pitt ντύθηκε σε αντίστοιχο χαλαρό στυλ με ένα λευκό πουκάμισο ανοιχτό στο λαιμό και ένα vicky καρό παντελόνι του οίκου Burberry.

(Photo by METROPOLIS/Bauer-Griffin/GC Images)

Νωρίτερα την ίδια μέρα η Ines είχε ακριβώς την ίδια έμπνευση και εμφανίστηκε με ένα stripped set με γιλέκο και wide leg παντελόνι, το οποίο όμως συνδύασε αυτή τη φορά με sneakers. O Brad Pitt εμπνεύστηκε από το ίδιο χαλαρό vibe και φόρεσε ένα matching set με παντελόνι και πουκάμισο σε ένα ιδιαίτερο χρώμα ανάμεσα στο mint pastel πράσινο και το γκρι. Τι άλλο να περιμένουμε από το νέο hot couple του Hollywood;

Αυτό το top είναι η must επιλογή του φθινοπώρου -Το street style επιβεβαιώνει

(Photo by Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images)

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης