Η Έμιλυ Κολιανδρή έχει γενέθλια και εμείς θυμόμαστε τα καλύτερα looks της που θα σε εμπνεύσουν

Ναταλία Κατσακιώρη

Photo: NDP Photo Agency

H Έμιλυ Κολιανδρή γίνεται σήμερα 46 και εμείς έχουμε βρει τα καλύτερα fall/winter looks της.

Οι πιο παλιές συνήθιζαν να μας λένε ότι μεγαλώνοντας μία γυναίκα δεν πρέπει να γιορτάζει τα γενέθλιά της. Σήμερα έχοντας ξεπεράσει αυτές τις πεποιθήσεις είμαστε έτοιμες να γιορτάσουμε κάθε περίοδο της ζωής μας και να δεχόμαστε τη γυναικεία μας φύση μέσα από όλες της τις εκφάνσεις. Οπότε και εμείς με τη σειρά μας θα ευχηθούμε σήμερα χρόνια πολλά στην Έμιλυ Κολιανδρή, μία από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς, η οποία σήμερα συμπληρώνει το 46ο έτος της ηλικίας της. Τα σαράντα είναι μία υπέροχη δεκαετία της γυναίκας, που έχει να ζήσει και να γιορτάσει ακόμα πολλά έχοντας αποκτήσει όμως πλέον τη σιγουριά και την ομορφιά κάποιων πρώτων εμπειριών. Για αυτό και η συγκεκριμένη δεκαετία είναι σίγουρα και μία από τις καλύτερες και για το προσωπικό μας στυλ.

Μαρία Ολυμπία Γλύξμπουργκ: Στα fashion weeks της Νέας Υόρκης και του Λονδίνου με εντυπωσιακά looks

Photo: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Και η Έμιλυ Κολιανδρή μοιάζει να ξέρει πολύ καλά το ποια είναι και το στυλ που της ταιριάζει περισσότερο. Γιατί καθώς έχεις περάσει τα πρώτα χρόνια που οι περισσότερες πειραματιζόμαστε ακόμα με το στυλ μας και προσπαθούμε να βρούμε τα πατήματά μας, φθάνουμε στις επόμενες δεκαετίες της ζωής μας αποκτώντας και μία fashion σοφία, η οποία έρχεται να αναδείξει με τον καλύτερο τρόπο όλα τα δυνατά σημεία του σώματός μας. Η Έμιλυ Κολιανδρή δεν είναι σίγουρα μια γυναίκα που θα δεις εύκολα σε κοσμικά events, αλλά από τις ελάχιστες εμφανίσεις της μέσα στο καλοκαίρι δίπλα στον σύζυγό της Χρήστο Λούλη ή την καλή της φίλη Κατερίνα Λέχου, ξεχώρισε σίγουρα το iconic στυλ της.

Photo: NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

Έμιλυ Κολιανδρή: Το στυλ της μέσα από τα καλύτερα looks της.

Προφανώς και το casual chic είναι το αγαπημένο στυλ κάθε γυναίκας που θέλει να ισορροπεί ανάμεσα στην άνεση και την κομψότητα. Και η Έμιλυ ανήκει ξεκάθαρα σε αυτή την κατηγορία. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν βάζει και κάποιες ιδιαίτερες πινελιές μέσα στα σύνολα που δημιουργεί για τις θεατρικές πρεμιέρες στις οποίες παραβρίσκεται.

Photo: NDP Photo Agency

Photo: NDP Photo Agency

Κομψά σακάκια και παλτό, παντελόνια με άψογο tailoring, πουκάμισα με έντονα χρώματα και ιδιαίτερες υφές όπως το satin, αλλά και φορέματα με έντονα prints είναι μόνο κάποια από τα items που μπορείς να βρεις στη συλλογή της. Τα αγαπημένα της παπούτσια για ένα winter look είναι οι μπότες και τα μποτάκια με άνετα χοντρά τακούνια, ενώ το καλοκαίρι είναι μεγάλη fan των mules και των clogs.

Παρακάτω ξεχωρίσαμε τα έξι καλύτερα fall/winter σύνολά της, που θα σου δώσουν έμπνευση για τα φθινοπωρινά σου outfits.

Η Σοφία Καρβέλα έχει 3 αγαπημένα σακάκια που φοράει κάθε φθινόπωρο στο repeat

Τα 6 φθινοπωρινά της σύνολα που θα αντιγράψεις μέσα στους επόμενους μήνες:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης