Flat tummy dress:Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε το φόρεμα που κολακεύει την κοιλιά-Και είναι super chic

Ναταλία Κατσακιώρη

Ένα μικρό styling trick που κολακεύει κάθε γυναικείο σώμα.

Την περασμένη εβδομάδα είπαμε τις πρώτες μας ευχές για καλή σεζόν και καλή νέα τηλεοπτική χρονιά. Και μία από τις πρώτες καλημέρες ήταν αυτή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, η οποία ξεκούραστη και ανανεωμένη με λίγο πιο κοντά μαλλιά και κατακόκκινο φόρεμα μας υποδέχτηκε στο πλατό του Happy Day μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της. Και μέχρι στιγμής φαίνεται ότι είχε μάλλον λείψει στο κοινό της. Το νέο ξεκίνημα τη βρήκε ανανεωμένη και ως προς το στυλ της φυσικά, αφού από τις πρώτες κιόλας μέρες την είδαμε με πολύ ιδιαίτερα looks, αρκετά τολμηρά για την ίδια, όπως ήταν άλλωστε και το ίδιο το outfit της πρεμιέρας.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου με total neutral look που κέρδισε τα φλας

Το ότι η Σταματίνα είναι dress lover το ξέρουμε και το ξέρεις και εσύ αν την παρακολουθείς. Τα mini, εφαρμοστά σχέδια είναι τα αγαπημένα της, αφού η Σταματίνα έχει ομολογουμένως υπέροχα καλλίγραμμα πόδια. Όμως για το φετινό φθινόπωρο αποφάσισε να πειραματιστεί και να δοκιμάσει και τα midi μήκη, επιλέγοντας ένα φόρεμα με ένα μικρό και έξυπνο twist.

To flat tummy dress που θέλεις και εσύ να δοκιμάσεις.

Η Victoria Beckham αμέσως μετά το τέλος της καριέρας της σαν Spice Girl έχει γίνει μία από τις πιο επιτυχημένες σχεδιάστριες μόδας, έχοντας δημιουργήσει τον δικό της οίκο που έχει ήδη τα signature pieces του. Ένα από αυτά είναι και το flat tummy dress ένα φόρεμα που κολακεύει την περιοχή της κοιλιάς και κρύβει τις ατέλειες με έναν πολύ απλό τρόπο. Το μικρό ντραπέ.

Το συγκεκριμένο φόρεμα είχε φορέσει για πρώτη φορά στο catwalk της SS23 collection της Victoria Beckham η Bella Hadid σε έντονο πράσινο και έκτοτε δεν είναι λίγες οι κυρίες που φόρεσαν ένα τέτοιο φόρεμα ανά τα χρόνια. Η Σταματίνα επέλεξε ένα satin item σε pastel lilac χρώμα, το οποίο είναι η τέλεια εκδοχή του slip dress.

Η Σταματίνα το συνδύασε με ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα με μπαρέτα και λεπτά βραχιόλια, κάνοντας διακριτικό accessorizing.

Victoria Beckham SS23

Eίναι ένα σχέδιο που κολακεύει πολύ τη γυναικεία σιλουέτα και καλύπτει τις ατέλειες.

Οδηγός αγοράς: Slim, retro και chunky, τα sneakers του φετινού φθινοπώρου έχουν άποψη

Shop the look:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης