Η Γιούλικα Σκαφιδά βάφτισε τον γιο της με νονά την Ευδοκία Ρουμελιώτη -Τα κομψά looks τους ξεχώρισαν

Ναταλία Κατσακιώρη

Η βάφτιση έγινε μέσα στον Σεπτέμβριο στην Καλαμάτα και η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε τις φωτογραφίες της πιο ευτυχισμένης της μέρας.

Μπορεί εμείς αυτές τις μέρες να μπήκαμε για τα καλά σε ρυθμό φθινοπώρου, αλλά η Γιούλικα Σκαφιδά φρόντισε να μας φέρει για λίγο αναμνήσεις από το καλοκαίρι, αφού αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της στα social media το φωτογραφικό άλμπουμ από μία πολύ σημαντική και χαρούμενη μέρα της ζωής της, τη βάφτιση του γιου της. Το όνομα που πήρε είναι Άγγελος- Γεράσιμος και η βάφτιση έγινε στις 14 Σεπτεμβρίου στην Καλαμάτα και είχε μάλιστα τρεις νονούς και νονές. Ανάμεσά τους η καλή φίλη της Γιούλικας Ευδοκία Ρουμελιώτη, ενώ οι άλλοι δύο πνευματικοί γονείς του μικρού Άγγελου-Γεράσιμου ήταν η Αλεξία Αναστασοπούλου και ο Θάνος Τσικαλάκης. Όλοι μαζί μάλιστα πόζαραν μπροστά από τη θάλασσα μαζί με τη μαμά Γιούλικα σε μια φωτογραφία σαν καρτ ποστάλ.

Αντίο μαύρο! Αυτό είναι το χρώμα που φοράνε τώρα οι πιο καλοντυμένες κυρίες της πρωινής ζώνης

Μπορεί φέτος η Γιούλικα να έχει αφήσει πίσω το ρόλο της στις Ψυχοκόρες ως μία κομψή κυρία της ανώτερης τάξης και να μας παρουσιάζεται μέσα από τη Μάγισσα: Φλεγόμενη Καρδιά ως Λεώνη, έναν από τους πιο σκοτεινούς χαρακτήρες της ελληνικής τηλεόρασης, αλλά στις προσωπικές της στιγμές διατηρεί αυτό το ρομαντικό, αέρινο στυλ που τόσο πολύ ταίριαζε και σε αυτή την καλοκαιρινή βάφτιση. Το μυστήριο ακολούθησε ένα πάρτι δίπλα στο κύμα, οπότε όλοι οι καλεσμένοι και η οικογένεια είχαν και το αντίστοιχο styling.

Τα stylish ρομαντικά σύνολα της Γιούλικας Σκαφιδάς και της Ευδοκίας Ρουμελιώτη.

Μία βάφτιση που γίνεται σε ένα τόσο ωραίο σημείο όπως τα παράλια της Καλαμάτας θέλει και το αντίστοιχο summer look για βάφτιση και η Γιούλικα Σκαφιδά βρήκε το ιδανικό λευκό φόρεμα από δαντέλα, το οποίο αναδείκνυε ιδανικά το σώμα της. Σε maxi μήκος, είχε στενή μέση και λεπτές τιράντες σε στυλ spaghetti και ήταν το ιδανικό φόρεμα για την ημέρα, το οποίο συμπληρώθηκε με ένα ζευγάρι ασημένια πέδιλα σε minimal style.

Η νονά Ευδοκία Ρουμελιώτη ήταν εξίσου απλή αλλά εντυπωσιακή με ένα maxi, αέρινο φόρεμα σε ένα ιδιαίτερο μωβ χρώμα με φαρδιές τιράντες και διακριτικά βολάν στο. Η ίδια συμπλήρωσε το outfit με ένα ζευγάρι διακριτικά σκουλαρίκια, ένα cuff βραχιόλι και ψηλοτάκουνα πέδιλα σε στυλ πλατφόρμας με ψάθινο πάτο, που έκανε το απόλυτο matching με το θαλασσινό concept της βάφτισης. Εξίσου εντυπωσιακή και η έτερη νονά που επέλεξε επίσης maxi, ποντάροντας σε ένα εντυπωσιακό πράσινο print με λαχούρια.

Τα 2 αγαπημένα flat ζευγάρια που φοράει η Βίκυ Καγιά στο repeat το φθινόπωρο

Το φωτογραφικό album της βάφτισης:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης