Πώς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σορτς όπως οι Γαλλίδες -Τα 5 σύνολα που θα σου δώσουν έμπνευση

Ναταλία Κατσακιώρη
Πώς να φορέσεις τα καλοκαιρινά σορτς όπως οι Γαλλίδες -Τα 5 σύνολα που θα σου δώσουν έμπνευση
Sarah Treacher/Launchmetrics.com/Spotlight

Δροσερά και stylish τα 5 looks που θα φορέσουμε όλες τις ώρες στην πόλη.

Μετά από κάποιες ελάχιστες βροχές η ζέστη επέστρεψε ακόμα πιο έντονη αυτές τις μέρες και εμείς έχουμε ξεκινήσει δη τα σχέδιά μας για τη διάσωσή μας. Και όταν αναφέρομαι σε διάσωση, μιλάω προφανώς για τα σύνολα που θα δημιουργήσουμε για τις υποχρεώσεις μας στην πόλη. Τα everyday looks μας είναι το βασικό σημείο εκκίνησης του καλοκαιρινού styling και εμείς αναζητούμε ιδέες που θα είναι αφενός πρακτικές, aka δροσερές και ανάλαφρες, αλλά και άκρως stylish και εντυπωσιακές. Γιατί καλοκαίρι χωρίς statement looks είναι ένα βαρετό καλοκαίρι.

Οδηγός αγοράς: Πού θα βρω το τέλειο μικρό μαύρο φόρεμα στις καλοκαιρινές εκπτώσεις

shorts_french-girls-(8).jpg

Η πρώτη και καλύτερη λύση στην προκειμένη περίπτωση είναι ένα κοντό σορτσάκι. Το 2024 τα σορτς επέστρεψαν δυναμικά στις τάσεις, αφού είχαμε δει ήδη από το χειμώνα τη μόδα να εστιάζει στο συγκεκριμένο item με έναν ιδιαίτερο τρόπο. Από τη μία είχαμε τα super mini σορτσάκια σε πλεκτά υφάσματα ή δέρμα (όπως αυτά που έδειξε ο οίκος Miu Miu) και από την άλλη τις loose βερμούδες με tailored στοιχεία (όπως αυτές που είδαμε στον οίκο Jil Sander).

shorts_french-girls-(4).jpg

Κάπως έτσι συνεχίζουν να είναι τα πράγματα και μέσα στο καλοκαίρι, με τα δύο άκρα να παραμένουν επίκαιρα και να μας διασκεδάζουν. Αυτό φυσικά σημαίνει περισσότερες επιλογές για εμάς. Σήμερα, όμως, το inspo μας θα είναι πιο συγκεκριμένο και θα έρθει από τις πιο stylish γυναίκες της Ευρώπης, aka τις Γαλλίδες. Ακόμα και εν μέσω καλοκαιριού συνεχίζουν να είναι οι πιο καλοντυμένες παρουσίες και να δείχνουν απίστευτα cool σε κάθε τους εμφάνιση. Και αυτό το coolness -πρακτικά αλλά και αισθητικά- θέλουμε οπωσδήποτε να το υιοθετήσουμε.

https://www.instagram.com/p/CvNg8zmNpQC/

Προφανώς και αν έχεις ρίξει μια ματιά στα Instagram accounts των πιο καλοντυμένων Γαλλίδων influencers, θα έχει καταλάβει ότι έχουν ήδη δύο αγαπημένα summer shorts. Τα pyjama shorts και τις φαρδιές βερμούδες. Και από εμάς ήταν αναμενόμενο. Το κλασικό τζιν σορτσάκι δεν λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα τους, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα λινά σχέδια της σεζόν. Εμείς έχουμε συγκεντρώσει όλη την έμπνευση που χρειάζεσαι στην παρακάτω gallery.

Οι 5 ανατρεπτικές τάσεις στα καπέλα που αξίζει να μπουν στη βαλίτσα των διακοπών σου

Τα 5 frech style σύνολα με τα 5 σορτσάκια που φοράνε τώρα οι Γαλλίδες: