Ευγενία Σαμαρά: Με office look και flats μας δείχνει πώς να φορέσουμε το κόκκινο

Ναταλία Κατσακιώρη
Ευγενία Σαμαρά: Με office look και flats μας δείχνει πώς να φορέσουμε το κόκκινο

Φωτιά στα κόκκινα πολύ πριν τα Χριστούγεννα φέτος.

Είναι ένα από τα πιο επίκαιρα πρόσωπα των ημερών. Και αυτό κυρίως μέσα από τη δουλειά της. Η νέα σεζόν βρήκε την Ευγενία Σαμαρά με έναν νέο πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σειρά του Mega Έχω Παιδιά ενώ η ίδια συνεχίζει και την παρουσίαση του Switch στην ΕΡΤ1, ένα τηλεπαιχνίδι που έχει ενθουσίασε το κοινό και κάπως έτσι θα το δούμε και για δεύτερη χρόνια στις οθόνες μας. Η Ευγενία Σαμαρά βέβαια έχει και ένα δικό της κοινό που την ακολουθεί μέσα από τα social media και θέλει πάντα να μαθαίνει τα νέα της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρήκε τον τρόπο να φορέσουμε το βαμβακερό κολάν και βράδυ

https://www.instagram.com/p/DAoVlRGOArR/

Η ίδια βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη της Ναταλίας Αργυράκη και μίλησε για πολλά προσωπικά της πιστεύω για τις σχέσεις αλλά και για την απώλεια του πατέρα της που τη συγκλόνισε και άλλαξε τον τρόπο που βλέπει τη ζωή της. Η ίδια είπε επίσης ότι δεν θέλει να πρέπει να ζητήσει το να είναι προτεραιότητα στη ζωή κάποιου και πολλά ακόμα ενδιαφέροντα πράγματα.

https://www.instagram.com/p/C__NOweu3Gs/

Ευγενία Σαμαρά: Να πώς θα φορέσουμε το κόκκινο αυτό το φθινόπωρο.

Ξέρω πως κάθε νέα σεζόν βλέπεις και ενημερώνεσαι για τις τάσεις και ψάχνεις πως θα μπορέσεις να τις εντάξεις στα σύνολα σου. Όμως το θέμα είναι να βρούμε έναν εύκολο και stylish τρόπο που θα μπορούμε να ακολουθήσουμε το κάθε trend με ρούχα που έχουμε όλες ήδη στη ντουλάπα μας. Και η Ευγενία Σαμαρά μας έδωσε μια πολύ ωραία πρόταση για να κάνουμε ένα total red σύνολο. Το κόκκινο είναι το hot χρώμα της σεζόν και όσο πλησιάζουμε προς τις γιορτές τόσο θα θέλουμε να βρούμε έναν τρόπο να το φορέσουμε και καθημερινά.

Σε πρόσφατη έξοδο της η Ευγενία συνδύασε ένα wide leg παντελόνι σε λαμπερό κόκκινο χρώμα με ένα matching office γιλέκο το οποίο φόρεσε σαν τοπ και το συνδύασε με ασορτί κόκκινα flats.

Τι μπορεί να έλειπε από ένα τέτοιο look; Ένα επίσης κόκκινο αξεσουάρ. Και η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια φόρεσε ένα κολιέ με ένα μεγάλο τριαντάφυλλο στο λαιμό της σαν ένα εντυπωσιακό τσόκερ. Μια πολύ κομψή πρόταση για να φορέσεις το κόκκινο και σε total red outfit αλλά και χωριστά, αξιοποιώντας τα ίδια κομμάτια σε διαφορετικά σύνολα.

Τι φοράνε τώρα οι Γαλλίδες; 5 τάσεις που θα ακολουθήσουμε και εμείς

eugeniasamara_1729705781_3485347171576367294_7217229.jpg