Front row stories: Kate Moss & Zoë στον YSL και η viral αντίδραση της Jennifer Garner στον Dior

Ναταλία Κατσακιώρη

Το fashion week του Παρισιού έγινε το μεγαλύτερο κόκκινο χαλί και γέμισε με stars πρώτης γραμμής.

Από χθες ένα συγκεκριμένο video που κυκλοφορεί από το Instyle US έχει γίνει κανονικό viral με πρωταγωνίστρια, ποια άλλη (:), τη Jennifer Garnern. Η ίδια η Garner αν και είναι μία εξαιρετικά διακριτική παρουσία έχει γίνει τον τελευταίο καιρό ένα ακόμα αγαπημένο αντικείμενο των παπαράτσι κυρίως λόγω του πρώην συζύγου της Ben Affleck και του προσωπικού του δράματος με το διαζύγιο με την Jennifer Lopez. Η Garner βέβαια από την άλλη φαίνεται να είναι στα καλύτερά της, ήρεμη και λαμπερή, καθώς ασχολείται κυρίως με τα αγαπημένα της hobbies, το wellness και τη γυμναστική. Εχθές βρέθηκε στο front row του οίκου Dior και πραγματικά μας εξέπληξε μιας είναι μια γυναίκα που δεν έχει ταυτίσει την εικόνα της με τον κόσμο της μόδας.

PFW: Η αθλητική συλλογή του Dior και η officecore collection του Saint Laurent με exotic αναφορές

Jennifer Garner

Καθώς, λοιπόν, το show ξεκινούσε η ίδια είχε σηκώσει το κινητό της για να απαθανατίσει την έναρξη και είχε την πιο αξιολάτρευτη αντίδραση στη Sagg Napoli που έκανε την πρώτη της βολή στο στόχο που είχε μπει στο σκηνικό του Dior. Και ο φακός την έπιασε στην πιο όμορφη και ενθουσιώδη φάση της. Αυτή η αλήθεια της Jennifer Garner είναι που την έχει κάνει role model και μία από τις πιο συμπαθείς παρουσίες στην Αμερική.

Το υπόλοιπο front row ήταν εξίσου εντυπωσιακό με stars και ambassadors του οίκου όπως η Anya Taylor Joy, η Elisabeth Debicki και η Natalie Portman να βρίσκονται στο Παρίσι. Αυτή τη φορά έλειπε βέβαια η Rihanna, που μετά και την καμπάνια για το διαχρονικό άρωμα Jadore του οίκου ήταν από τις βασικές προσκεκλημένες.

Anya Taylor Joy

Saint Laurent: Ένα βραδινό πάρτι γεμάτο λαμπερές παρουσίες.

Αυτό θα πει παντοντινή φιλία. Εκείνη υπήρξε η αιώνια μούσα του και αυτός δημιούργησε ένα νέο πρότυπο γυναίκας στο «Η Ωραία της Ημέρας». Η Catherine Deneuve δεν λείπει ποτέ από τα shows του Saint Laurent ακόμα και όλα αυτά τα χρόνια που ο αγαπημένος της Yves δεν βρίσκεται στη ζωή. Εχθές βρέθηκε στα κεντρικά του οίκου στο Παρίσι με ένα ολόμαυρο βελούδινο παλτό και έκλεψε και πάλι τα φλας.

Catherine Deneuve

Ανάμεσα στους καλεσμένους της βραδιάς ήταν και η Kate Moss με naked look και εντυπωσιακά κοσμήματα αλλά και ο Lenny Kravitz που αρνήθηκε για λίγο τα see through μπλουζάκια του για ένα tailored σύνολο με pinstripe πουκάμισο.

Kate Moss

Lenny Kravitz

Αντίο μαύρη shopper! Η καφέ τσάντα είναι η τάση που θα την αντικαταστήσει

Οι A-listers στο show του Saint Laurent:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης