Η Βίκυ Καγιά βρήκε το πιο stylish καθημερινό φόρεμα του καλοκαιριού

Η Βίκυ Καγιά βρήκε το πιο stylish καθημερινό φόρεμα του καλοκαιριού

Είναι η καλύτερη επιλογή για το γραφείο και τις καθημερινές μας βόλτες.

Είναι κάποιες γυναίκες που μοιάζουν να μην κουράζονται ποτέ. Ανάμεσά τους και η αεικίνητη Βίκυ Καγιά, που αν και φέτος επέλεξε να απέχει λίγο από τα τηλεοπτικά πράγματα, έχει γεμίσει και πάλι το πρόγραμμά της με ένα σωρό ενδιαφέροντα νέα. Ένα από αυτά είναι φυσικά και η συμμετοχή της στην ταινία «Πολύδροσο», όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τη Σοφία Κόκκαλη. Ένα συγκινητικό film γυρισμένο στην Αθήνα, που ακουμπά την ευαίσθητη σχέση μαμάς και κόρης και έχει μέχρι στιγμής συγκινήσει πολύ το κοινό. Η Βίκυ, μάλιστα, ξεχώρισε με την ερμηνεία της.

Οι τρεις τάσεις στα μπικίνι του καλοκαιριού που φοράνε τώρα οι celebrities

https://www.instagram.com/p/C7R3nnVID3X/

Παράλληλα με αυτό, η γνωστή παρουσιάστρια και μοντέλο ταξίδεψε και μέχρι τις Κάννες για άλλη μια σεζόν, αφού είναι μία από τις ελάχιστες Ελληνίδες που καταφέρνει σχεδόν κάθε χρόνο να βρίσκεται στο μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ του καλοκαιριού και να περπατά στο κόκκινο χαλί του θεσμού. Αυτή τη φορά την είδαμε με μία εντυπωσιακή δημιουργία από τη Celia Kritharioti να ποζάρει με αέρα star στα σκαλιά του φεστιβάλ και να κλέβει τις εντυπώσεις.

Βίκυ Καγιά: το maxi δροσερό φόρεμα που επιλέγει για το καλοκαίρι.

Αμέσως μετά τα ταξίδια, λοιπόν, η Βίκυ έχει επιστρέψει στην Αθήνα, όπου πλέον ζούμε ξεκάθαρα σε ρυθμούς καλοκαιρινούς. Μέσα στο Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία αναμένεται να ξεπεράσει τους τριάντα βαθμούς και ενώ οι περισσότεροι αναζητούν την παραλία που θα πάνε, τα κορίτσια της μόδας, προσπαθούν να ανακαλύψουν το καλύτερο φόρεμα που θα γίνει η νέα τους go to στολή μέσα στους μήνες που έρχονται.

vicky-kaya-(1).jpg

Η Βίκυ Καγιά έχει να μας κάνει μία πρόταση που είναι πιο επίκαιρη από ποτέ. Το shirt dress, σεμιζιέ ή φόρεμα πουκάμισο όπως το λένε πολλοί. Η ίδια έχει μιλήσει πολλές φορές για το πόσο αγαπά τα διαχρονικά, elegant pieces της γυναικείας γκαρνταρόμπας και το συγκεκριμένο maxi γαλάζιο φόρεμα με κουμπιά σε στυλ πουκάμισο είναι σίγουρα ένα από αυτά.

vicky-kaya-(2).jpg

Η Βίκυ το συνδύασε με μεγάλους χρυσούς κρίκους, flat mules με ιδιαίτερο print και μαύρα γυαλιά ηλίου σε cat eye στυλ.

vicky-kaya-(3).jpg

Bubble skirt: Η φούστα που πρωταγωνιστεί τώρα στα social media και θα φορέσουμε το καλοκαίρι

Shop the look: