10+1 σύνολα με φούστα για να φορέσεις τον Ιούλιο -Εσύ είσαι team mini ή maxi;

Ναταλία Κατσακιώρη
10+1 σύνολα με φούστα για να φορέσεις τον Ιούλιο -Εσύ είσαι team mini ή maxi;

Ο πιο καυτός μήνας θέλει ανάλαφρα looks με φούστες σε κάθε εκδοχή. 

Ο πιο καυτός μήνας του χρονού. Μία φράση για τον Ιούλιο που έχει καταλήξει να είναι κλισέ. Αυτή, όμως, είναι η αλήθεια, αφού στην πραγματικότητα εκτός από τις απίστευτα πολλές υποχρεώσεις μας και τα άπειρα meetings στη δουλειά, έχουμε και τους διαδοχικούς καύσωνες να διαχειριστούμε.

Οπότε αναζητούμε την πιο ανάλαφρη και stylish λύση, για να μπορέσουμε να μπούμε σε survival mood μέχρι και την άδειά μας, όπου το look της ημέρας θα περιλαμβάνει το γνωστό combo μαγιό, παρεό, σαγιονάρα. Ότι πιο κοντά σε αυτή την αίσθηση, λοιπόν, για ένα urban summer look είναι ένα σύνολο με φούστα.

Τα t-bar sandals είναι το μόνο σχέδιο σε πέδιλα που θα χρειαστείς φέτος -Και κυκλοφορούν ήδη παντού

skirt_looks-(15).jpg

Οι φούστες περνάνε τη χρυσή εποχή τους εδώ και κάποιες σεζόν, με τα όλα τα πιθανά σχέδια και πατρόν να περιλαμβάνονται λίγο-πολύ στις τάσεις του καλοκαιριού, γεγονός που μας δίνει τεράστια ελευθερία στο styling αλλά και στο shopping με τα σχέδια που μπορούμε να επιλέξουμε. Τα 00s είναι πάντα μία πολύ καλή πηγή έμπνευσης το τελευταίο διάστημα, είτε μιλάμε για μία ασύμμετρη Y2K φούστα, είτε για μία cargo εκδοχή με μεγάλες εξωτερικές τσέπες. Τα mini γίνονται λίγο πιο εκκεντρικά το 2024 για αυτό και πολλά brands έχουν φροντίσει να κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο εύκολη λανσάροντας και κάποια skorts, δηλαδή κάποιες κοντές φούστες με ενσωματωμένο σορτσάκι από μέσα.

skirt_looks-(2).jpg

Η έκπληξη της σεζόν βέβαια είναι οι maxi φούστες, που το τελευταίο διάστημα έχουν την τάση να αντικαθιστούν τις all time classic midi skirts ως κάτι λίγο πιο φρέσκο και επίκαιρο. Εκτός από τις βραδινές maxi satin skirts δοκιμάστε μία μακριά φούστα από βαμβάκι ή κάποιο άλλο καλοκαιρινό ύφασμα, βλέπε δίχτυ ή mesh, και συνδύασέ τη με flats όπως είναι οι μπαλαρίνες και οι σαγιονάρες ή τα αγαπημένα σου αρχαιοελληνικά σανδάλια.

skirt_looks-(12).jpg

Το mix and match με μία φούστα είναι πάντα λίγο πιο διασκεδαστικό και girly, οπότε φρόντισε και εσύ να κάνεις κάτι αντίστοιχο, περνώντας μία πιο ανάλαφρη φάση με τα ρούχα σου και τους συνδυασμούς. Εμείς συγκεντρώσαμε 10+1 σύνολα με όλες τις φούστες της σεζόν από το street style του Παρισιού και σου τα παρουσιάζουμε στην παρακάτω gallery. Get the inspo!

To cut out dress είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη -3 επιλογές για σένα

10+1 looks με φούστα που θα αντιγράψουμε τον Ιούλιο: