Οδηγός αγοράς: 10 ζευγάρια πέδιλα στα πιο επίκαιρα χρώματα του καλοκαιριού -Κανένα μαύρο!

Ναταλία Κατσακιώρη
Photo Credit: Valentina Valdinoci/launchmetrics.com/spotlight

Για όποια βαρέθηκε τα neutrals!

Κάθε φορά που ξεκινάμε το καλοκαιρινό shopping, στην κορυφή της wish list μας μπαίνει φυσικά ένα νέο ζευγάρι πέδιλα. Και εννοώ τα πέδιλα με τακούνι, γιατί αλλιώς θα μιλάγαμε για σανδάλια. Προσωπικά ως fashion editor και ως ένας άνθρωπος που αγαπά πολύ να παρατηρεί τον τρόπο που ντύνονται οι άνθρωποι γύρω του, θα πω ότι τα παπούτσια δηλώνουν ξεκάθαρα πολλά για το ποιος είσαι, τι σου αρέσει να κάνεις στην καθημερινότητά σου και ποια είναι η αισθητική σου. Το design τους, το χρώμα και το pattern σε ένα ζευγάρι παπούτσια είναι, λοιπόν, οι πρώτες ερωτήσεις που κάνεις στον εαυτό σου. Εσύ, λοιπόν, τι τύπος είσαι;

To cut out dress είναι το αγαπημένο καλοκαιρινό φόρεμα της Κατερίνας Παπουτσάκη -3 επιλογές για σένα

Τα ψηλοτάκουνα πέδιλα, βέβαια, έχουν αλλάξει αρκετά το τοπίο των shoe trends τα τελευταία χρόνια με πολλά νέα και παλιά σχέδια να ανανεώνονται και να αποκτούν μία πιο φρέσκια εκδοχή. Οι πλατφόρμες για παράδειγμα, ένα ζευγάρι που είχαμε ξεχάσει στα μακρινά 00s, επανέρχονται και γίνονται και πάλι επίκαιρες μετά και το τελευταίο show του οίκου Chloe. To ίδιο ισχύει και για τα πέδιλα με χαμηλό blocked τακούνι, που μπορείς να φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Αφού επιλέξεις το σωστό σχέδιο για σένα και τις ανάγκες σου περνάμε συτο κατάλληλο χρώμα.

Και εδώ θέλω να διευκρινίσουμε κάτι. Ξέρω ότι το quiet luxury είναι η τάση που πρωταγωνιστεί παντού τώρα, για αυτό και έχουμε σχεδόν βαρεθεί με τα total white και total black looks γύρω μας. Το ίδιο ισχύει και για τα neutrals. Μόνο που το trend της ήσυχης πολυτέλειας δεν μίλησε ποτέ για τα basic χρώματα αλλά κυρίως για τις απλές, minimal γραμμές. Αυτό το καλοκαίρι επίλεξε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα σε εντυπωσιακό χρώμα, όπως είναι το κόκκινο, το πράσινο, το butter yellow και το πιο μπλε. Το μωβ και το ροζ φυσικά και παραμένουν τα all time favorite των γυναικών, ενώ η πιο ανατρεπτική απόχρωση για το 2024 είναι σίγουρα το έντονο πορτοκαλί.

Αντίο σαγιονάρες! Τα 5 εναλλακτικά παπούτσια που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Editor's choices:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης