The Greek touch: 5 μπικίνι με ελληνική υπογραφή που θα φορέσουμε τον Ιούλιο

Ναταλία Κατσακιώρη

Η shopping list με τα πέντε κορυφαία ελληνικά brands με μαγιό.

Μην ακούσω τα «είναι πολύ αργά, έχει περάσει η σεζόν» και τα σχετικά, γιατί το καλοκαίρι για τις περισσότερες τώρα ξεκινάει. Ο Ιούνιος ήταν ένας μήνας που έφυγε για όλους στον αυτόματο και οι πρώτες μέρες του Ιουλίου είναι αυτές που στην πραγματικότητα μας έβαλαν σε summer mood. Οπότε -ναι!- είμαστε και κάποιες που δεν έχουμε ακόμα αποφασίσει ποιο θα είναι το νέο μας μαγιό για το καλοκαίρι του 2024 και δεν έχουμε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς. Προφανώς ανήκω και εγώ μέσα σε αυτή την κατηγορία (για αυτό και την υπερασπίζομαι). Αυτό που ξέρουμε, όμως, σίγουρα είναι ότι θέλουμε να επενδύσουμε σε ένα ολοκαίνουργιο μπικίνι, που θα έχει ελληνική υπογραφή και έμπνευση από το ελληνικό καλοκαίρι.

Αντίο σαγιονάρες! Τα 5 εναλλακτικά παπούτσια που μπορείς να πάρεις μαζί σου στην παραλία

Είμαστε Ελληνίδες και νομίζω πως όλοι οι λαοί της Μεσογείου που έχουν μεγαλώσει κοντά στη θάλασσα βιώνουν διαφορετικά το καλοκαίρι τους. Γιατί το ελληνικό καλοκαίρι είναι συναίσθημα, είναι τρόπος ζωής, είναι ιδέα. Και ποιος είναι ο πιο κατάλληλος να δημιουργήσει το μαγιό που θα σε ακολουθήσει στις διακοπές σου από ένα ελληνικό brand; Από μία εταιρία που ξέρει τις ανάγκες σου και έχει στο DNA της το vibe του greek summer. Ευτυχώς για εμάς τα brands που ασχολούνται με τα resort wears και τα μαγιό στη χώρα μας έχουν αναπτυχθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και έχουν δημιουργήσει άκρως εντυπωσιακές συλλογές με μαγιό για όλα τα γούστα και φυσικά για όλους τους σωματότυπους.

Τα basics είναι πάντα στην καρδιά μας, το μαύρο και λευκό μπικίνι δηλαδή συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στις τάσεις των μπικίνι. Βέβαια, φέτος θα σε συμβούλευα να παίξεις λίγο με τη διάθεσή σου και να κάνεις μία κάπως πιο ανατρεπτική επιλογή, αφού τα bold χρώματα και τα prints είναι πιο επίκαιρα από ποτέ. Ο βασιλιάς συνεχίζει να είναι το κόκκινο, το ροζ και το εντυπωσιακό μπλε της θάλασσας.

Εμείς έχουμε πέντε προτάσεις για σένα με τα από τα αγαπημένα μας ελληνικά brands που αξίζει να γνωρίσεις και εσύ.

Τα t-bar sandals είναι το μόνο σχέδιο σε πέδιλα που θα χρειαστείς φέτος -Και κυκλοφορούν ήδη παντού

Editor's choices:

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης