To Garden Girl aesthetic είναι το στυλ που θα κάνει το σωστό romanticize στο καλοκαίρι σου

Ναταλία Κατσακιώρη

Και όχι δεν έχει κάποια σχέση με το Bridgerton!

Είναι μία τάση με retro αισθητική αυτό είναι σίγουρο. Είναι ρομαντική και έχει στο επίκεντρό της τα κορίτσια που λατρεύουν την εξοχή και το να περνάνε χρόνο στη φύση, είτε αυτό είναι ένα ωραίο εξοχικό, είτε ο κήπος τους, είτε ακόμη και το μπαλκόνι τους. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι με όλη αυτή την πίεση της ζωής στην πόλη έχουμε ανακαλύψει εκ νέου και στην Ελλάδα τώρα πια τους χώρους πράσινου, όπως τα πάρκα και τα άλση μας. Σε ένα τέτοιο κορίτσι αναφέρεται αυτό το aesthetic και -όχι!- δεν έχει καμία σχέση με το Bridgerton και το ντύσιμο εποχής.

Summer in the city: Τα looks για να είσαι super stylish ακόμα στην πόλη φέτος το καλοκαίρι

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η επιτυχημένη σειρά του Netflix και εμείς πάθαμε έναν κανονικό εθισμό με τις ρομαντικές ιστορίες της βρετανικής αριστοκρατίας, έχουμε δυστυχώς μία τάση να ταυτίζουμε το κάθε ένα micro trend που ακουμπά το ρομαντικό ντύσιμο της εξοχής με τη συγκεκριμένη περίοδο. Όμως το garden girl trend, είναι εδώ για να μας δώσει ιδέες για το πώς να ντυθούμε φέτος το καλοκαίρι με έναν ανάλαφρο και super stylish τρόπο.

Garden Girl Aesthetic: Ετοιμάσου να ανακαλύψεις τη ρομαντική σου πλευρά.

Και τώρα που έχεις πάρει μία γεύση για το τι σημαίνει garden girl aesthetic, σίγουρα θα σκέφτεσαι πώς μπορείς να υιοθετήσεις την τάση και εσύ μέσα στο καλοκαίρι σου. Τα πράγματα είναι σίγουρα πολύ πιο απλά από ότι σκέφτεσαι κυρίως γιατί δεν υπάρχει κανένας λόγος να νιώσεις ότι πρέπει να φοράς κάτι σαν κοστούμι. Τα ανάλαφρα βαμβακερά φορέματα και οι πουκαμίσες σου, τα λινά σορτς και τα vichy καρό items της ντουλάπας σου έρχονται να συνδυαστούν με ένα ζευγάρι cowboy μπότες, μπαλαρίνες, μπαντάνες και αξεσουάρ που θυμίζουν φρούτα ή λαχανικά.

Ακόμα και τα πιο διάσημα κορίτσια της μόδας, όπως η Gigi Hadid, η οποία περνάει ένα μεγάλο μέρος της ζωής της στο ράντζο της μαζί με τη μικρή της κόρη, έχει υιοθετήσει το συγκεκριμένο aesthetic. Τα ελαφριά πλεκτά με τα έντονα χρώματα είναι το δικό της garden girl αγαπημένο item, το οποίο συνδυάζει με φόρμες ή με ένα τζιν παντελόνι.

Pearly fun: Αυτό είναι το μπικίνι trend που όλες θέλουμε να φορέσουμε αυτό το καλοκαίρι

© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης