Πώς να φορέσεις το λινό το καλοκαίρι; 7 stylish looks με τα πιο δροσερά ρούχα της σεζόν

Ναταλία Κατσακιώρη

Ανάλαφρη και stylish, τα λινά είναι η τάση που θα φοράμε στο repeat.

Καλοκαιράκι στην Ελλάδα και από τον Ιούνιο φέτος έχουμε δυστυχώς αρχίσει να βλέπουμε το σκληρό πρόσωπο του καιρού. Οι καύσωνες άρχισαν νωρίς και εμείς είμαστε σε ένα δύσκολο σταυροδρόμι. Να κάτσουμε όλη μέρα στο σπίτι με το κλιματιστικό στο full ή να τολμήσουμε να ντυθούμε και να κυκλοφορήσουμε κανονικά στην πόλη; Η απάντηση σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι η δεύτερη, γιατί το καλοκαίρι είναι μια εποχή γεμάτη εξόδους, συναυλίες και εκδρομές και τίποτα δεν πρέπει να σε κάνει να κλειστείς στο σπίτι. Ούτε καν ο καύσωνας! Η μόδα είναι πάντα εκεί για σένα, αφενός για να σου φτιάχνει τη διάθεση και αφετέρου για να σου δίνει πρακτικές λύσεις που θα σε κρατήσουν δροσερή και stylish.

Hot girl summer: Τα 5 σύνολα της Carrie Bradshaw που θα κάνεις recreate αυτό το καλοκαίρι

Καθώς, λοιπόν, είσαι σε μια φάση που προσπαθείς να δημιουργήσεις την καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα σου για την πόλη και τις διακοπές, καλό θα ήταν να δώσεις βάση στα φυσικά υλικά και υφάσματα. Το λινό είναι και για το 2024 ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Ένα ύφασμα αέρινο, που έχει ταυτιστεί με το καλοκαιρινό chic. Αφήνει το δέρμα να αναπνέει και ταιριάζει και σε μία casual πρωινή εμφάνιση αλλά και σε ένα βραδινό look στο νησί. Τα χρώματα που μας αρέσουν συνήθως σε ένα λινό look είναι το λευκό και τα neutrals, μην ξεχνάς όμως ότι υπάρχουν πλέον και πάρα πολλά πολύχρωμα λινά items με prints και ιδιαίτερα μοτίβα που είναι το καλοκαίρι το ίδιο!

Ένα από τα μεγάλα «προβλήματα» που βλέπουμε στα λινά items της ντουλάπας μας είναι ότι τσαλακώνουν εύκολα. Όμως, ακόμα και αυτό το ψεγάδι θεωρείται πλέον μέρος του effortless cool style τους και πίστεψέ με δεν αποτελεί πια κανένα θέμα. Αρκεί να ανακαλύψεις τα βασικά items από λινό ύφασμα που πρέπει να έχεις στη συλλογή σου και να κάνεις το σωστό styling. Προφανώς και ένα total λινό outfit είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις, αλλά μην φοβηθείς το mix and match με άλλα βαμβακερά ή και satin ρούχα και αξεσουάρ.

Οδηγός αγοράς: Τα stylish ρούχα και αξεσουάρ για τους καλοκαιρινούς γάμους που θα βρεις σε έκπτωση

Τα 7 λινά items που θα σε κρατήσουν δροσερή μέσα στο καλοκαίρι.

Tags
© 2014-2024 Queen.gr - All rights reserved
× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης