Οδηγός αγοράς: Είσαι fan της τζιν φούστας; 10 σχέδια που θα φορέσεις τώρα και τον Σεπτέμβριο

Ναταλία Κατσακιώρη
Οδηγός αγοράς: Είσαι fan της τζιν φούστας; 10 σχέδια που θα φορέσεις τώρα και τον Σεπτέμβριο
Photo Credit: The Style Stalker/launchmetrics.com/spotlight

Το απόλυτο hero piece επιστρέφει. 

Είναι μία πολύ ωραία αφορμή να μιλήσουμε για την πρώτη μας ίσως σκέψη να ανασυνταχτούμε. Δεν ξέρω αν είσαι ακόμα σε διακοπές, αλλά σε λιγότερο από μία εβδομάδα ο Αύγουστος τελειώνει και εμείς θα πρέπει να προετοιμαστούμε για τη νέα σεζόν. Φυσικά και ο Σεπτέμβριος στην Ελλάδα δεν είναι απαραίτητα φθινοπωρινός, με τις υψηλές θερμοκρασίες να παραμένουν, αλλά είναι πια γεγονός: το φθινόπωρο έρχεται και εμείς ήδη έχουμε αρχίσει να ψάχνουμε τις νέες τάσεις της σεζόν. Πριν, όμως, μπορέσουμε να μιλήσουμε για τα πρώτα πανωφόρια και τα μποτάκια του 2024, θα περάσουμε από αυτή τη μεταβατική φάση που δεν ξέρεις τι να φορέσεις. Είτε είσαι ακόμα σε άδεια, είτε επέστρεψες στο γραφείο σου.

Είναι επίσημο! Tα bloomers είναι τα νέα σορτσάκια που θα φορέσουμε και έχουν κάτι από Bridgerton

Copenhagen-str-S25-0280.jpg

Αν διαβάζεις αυτή τη στήλη μόδας και έχεις καταλάβει λίγα πράγματα για την υποφαινόμενη συντάκτρια που ασχολείται με τη μόδα, θα ξέρεις ότι απευθείας θα σου μιλήσω για τα basics. Είναι αυτά που παίζουν τον μεγαλύτερο ρόλο σε μια γυναικεία γκαρνταρόμπα και μας βγάζουν πάντα από τη δύσκολη θέση, όταν δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε γιατί είτε δεν θέλουμε να επαναλάβουμε τα σύνολα που φορούσαμε μέσα στο καλοκαίρι, είτε δεν είμαστε ακόμα σε full φθινοπωρινή διάθεση. Και το hero piece αυτής της σεζόν είναι η τζιν φούστα.

Copenhagen-str-S25-0260.jpg

To denim έχει κάνει come back ως υλικό εδώ και πολλές σεζόν, ακολουθώντας την άνοδο των Y2K trends στην επικαιρότητα. Και εμείς εννοείται ότι θα επωφεληθούμε από το γεγονός ότι το αγαπημένο μας και πιο άνετο ύφασμα είναι και πάλι hot. Η τζιν φούστα, λοιπόν, είναι σίγουρα ένα από τα items που πρέπει να μπουν στη wish list σου τώρα, γιατί αποτελεί ένα διαχρονικό item-επένδυση και αν κάνεις τη σωστή επιλογή, θα μπορείς να τη χαίρεσαι για χρόνια.

Copenhagen-str-S25-0228.jpg

Mini,midi ή maxi, η επιλογή είναι δική σου ανάλογα με το στυλ σου και το shape που αναδεικνύει το σωματότυπό σου. Φυσικά, τα minis είναι η μεγάλη αδυναμία των fashion lovers τις τελευταίες σεζόν, όμως εμείς στην παρακάτω shopping list έχουμε συμπεριλάβει σχέδια για όλα τα γούστα -και τα σώματα!

Το capri pants είναι η μεγαλύτερη τάση στα παντελόνια που θα φορέσουμε και το φθινόπωρο

Editor's choices: